Residence I Delfini

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Marche, Cupra Marittima
Název ubytování Residence I Delfini
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 1 482 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Residence I Delfini se nachází pouhých 100 m od pobřežní promenády a blízko centra v letovisku Cupra Marittima (nedaleko San Benedetto). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí a wifi, kryté soukromé parkoviště, půjčovna kol a na střeše bazén 5 x 11 m (bazén není uzpůsoben pro hendikepované) se sluneční terasou s výhledem na historické městečko. V blízkosti residence prochází železniční trať, na pláž se lze dostat pohodlně podchodem.
Všechny apartmány mají klimatizaci v ceně, TV, trezor, pračku i žehličku. V přízemí je několik bezbariérových apartmánů pro invalidy (nutno vyžádat před rezervací), pouze v těchto přízemních apartmánech je také povolen pobyt s malým pejskem (povinný příplatek 70 € za desinfekci, na vyžádání při rezervaci). Povlečení a ručníky, parkovací místo a plážový servis jsou u apartmánů Comfort zahrnuty v ceně, ale u apartmánů Classic nejsou a lze je objednat za poplatek (parkování 30-100 €/týden, pláž.servis 40-130 €/týden, podle termínu).

Letovisko Cupra Marittima zavedlo pobytovou taxu ve výši cca 0,70 €/osoba/den (od věku 14 let), platí se na místě.
Trilo Classic (trilo6): obývací pokoj s rozkládacím lůžkem a kuchyňským koutem, dva dvoulůžkové pokoje, koupelna a balkon. Trilo Superior (trilo6): obývací pokoj s rozkládacím lůžkem a kuchyňským koutem, dva dvoulůžkové pokoje, koupelna a balkon. V ceně parkovací místo, wifi (na recepci), klimatizace a plážový servis.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, parkoviště, wi-fi, bezbariérový přístup, výtah, pes povolen, pračka, TV, trezor, klimatizace, terasa / balkón,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.