Residence Iris Suite

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Bibione Spiaggia
Název ubytování Residence Iris Suite
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 6 545 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Zcela nová rezidence je situována v hlavní části letoviska Bibione Spiaggia, jen cca 450m od písečné pláže. Residence se skládá z 16 moderních apartmánů o rozloze 30 m², z nichž každý je elegantně zařízen a vybaven veškerým komfortem: klimatizace, indukční varná deska, myčka nádobí, mikrovlnná trouba, velká lednice s odděleným mrazákem, pračka, TV a wi-fi. Hostům je k dispozici i střešní bazén se sluneční terasou, výtah a parkovací místo.
Suite A (mono2): Apartmány typu mono až pro 4 osoby mají moderní kuchyňský kout s indukční varnou deskou, myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou, velkou lednicí s odděleným mrazákem, obývací část s rozkládací pohovkou pro dvě osoby a satelitní LED TV, výklenek s manželskou postelí, koupelnu se sprchovým koutem a velkou terasu s pračkou. Všechny apartmány mají Wi-Fi připojení k internetu a klimatizaci s tepelným čerpadlem, která umožňuje použití od března do října.

Popis ubytování

Vybaveníbazén, venkovní bazén, parkoviště, wi-fi, pes povolen, pračka, myčka, TV, mikrovlnná trouba, topení, terasa / balkón, pro náročné, větší vila / řadová vilka,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.