Residence Mediterraneo I

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Marche, San Benedetto del Tronto Porto d´Ascoli
Název ubytování Residence Mediterraneo I
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 250 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Residence Mediterraneo se nachází jen cca 70 m od pláže a poblíž centra Porto d´Ascoli, které je části letoviska San Benedetto del Tronto.
Residence je rozdělená do dvou budov. V Mediterraneo I je recepce s barem, bazén, výtah a zahrada.
Všechny apartmány mají balkón nebo zahrádku se zahradním nábytkem. Klimatizace (40 €/týden), parkovací místo (40 €/týden), plážový servis (50-100 €/týden) je za poplatek, možnost Wi-Fi ve veřejných prostorách zdarma.
Povolen pobyt s menšími domácími mazlíčky za poplatek 50 €/týden (na vyžádání při rezervaci).
Od 15.6.2012 zavedlo letovisko San Benedetto tzv.pobytovou taxu (turistickou daň), platí se na místě při příjezdu a její výše je 1-2 €/osoba/den (děti do 12-ti let bez poplatku).
Type C6b (trilo7): dvoupatrový apartmán - v přízemí je obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, dvoulůžková ložnice a soc. zařízení (WC, bez sprchy), ve sníženém patře (suterén) třílůžková ložnice (dvoulůžko + rozkládací křeslo) a koupelna (sprcha+WC), telefon, TV, trezor, myčka nádobí, pračka, sociální zařízení, balkon nebo teráska s posezením.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, parkoviště, zahrádka, wi-fi, výtah, pes povolen, pračka, myčka, TV, trezor, klimatizace, terasa / balkón,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.