Residence Oltremare

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Marche, San Benedetto del Tronto Porto d´Ascoli
Název ubytování Residence Oltremare
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 812 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Residence Oltremare, která je nejluxusnější v celém středisku, byla otevřena v roce 2002 a nachází se pouhých 20 m od pláže v San Benedetto del Tronto v části Porto d' Ascoli.
Klientům je k dispozici klimatizovaná vstupní hala s recepcí a barem, krásný bazén, sluneční terasa s lehátky, zahrada s dětským koutkem a dva výtahy. Klimatizace (40 €/týden), parking (50 €/týden), plážový servis (50-100 €/týden) za poplatek, možnost Wi-Fi zdarma.
Povolen pobyt s menšími domácími mazlíčky za poplatek 50 €/týden (na vyžádání při rezervaci).
Od 15.6.2012 zavedlo letovisko San Benedetto tzv.pobytovou taxu (turistickou daň), platí se na místě při příjezdu a její výše je 1-2 €/osoba/den (děti do 12-ti let bez poplatku).
Type C6c (trilo6): obývací pokoj s rozkládacím lůžkem pro dvě osoby a kuchyňským koutem, manželská ložnice a dvoulůžkový pokoj, sociální zařízení, telefon, trezor, TV, myčka nádobí, pračka, balkón nebo terasa s výhledem na moře.

Popis ubytování

Vybaveníbazén, venkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, zahrádka, dětské hřiště, wi-fi, výtah, pes povolen, pračka, myčka, TV, trezor, klimatizace, terasa / balkón, výhled na moře, pro náročné, apartmán se zahrádkou,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.