Residence Viel e Concordia

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Bibione Spiaggia
Název ubytování Residence Viel e Concordia
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 3 010 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Residence Viel e Concordia se nachází v letovisku Bibione Spiaggia. Jedná se o dva malé komplexy apartmánů, sousedící a umístěné v bezprostřední blízkosti centra a vzdálené pouhých 250 m od pláže. Pro hosty je k dispozici venkovní bazén umístěný v zahradě u Residence Concordia, veřejná pračka na mince, wifi u bazénu zdarma a možnost přenosného minirouteru za poplatek.
Všechny apartmány jsou pohodlně zařízené a disponují parkovacími místy. Pobyt s malým psem povolen za poplatek 35 € (platí se na místě, nutno vyžádat při rezervaci).
REZIDENCE CONCORDIA je malá třípatrová budova s 9-ti apartmány, s bazénem pro dospělé i děti, parkovištěm a zahradou. Všechny apartmány mají malý nástěnný trezor a satelitní TV.
REZIDENCE VIEL je komplex apartmánů, rozložený do tří pater s výtahem. Hosté Rezidence Viel mají přístup do bazénu u Rezidence Concordia.
Type C1 (trilo6): apartmán v residenci Concordia - obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem, třílůžková ložnice a pokoj se 2 lůžky, koupelna, terasa nebo balkón.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, zahrádka, wi-fi, pes povolen, TV, trezor, mikrovlnná trouba, klimatizace, terasa / balkón, apartmán se zahrádkou,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.