Residence Zero5.Zero5

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Friuli-Venezia Giulia, Lignano Sabbiadoro Sabbiadoro
Název ubytování Residence Zero5.Zero5
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 6 560 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Zcela nová (2022) a prestižní rezidence s 16 apartmány je situována jen pár kroků od pobřežní promenády, laguny a centra Lignana Sabbiadoro. Všechny byty jsou prostorné, moderně zařízené, vybavené veškerým komfortem a mají velkou terasu. Z apartmánů ve vyšších patrech je nádherný panoramatický výhled na laguny Marano a Grado a Jaderské moře. Ve všech ubytovacích jednotkách jsou zdarma k dispozici tyto služby: wi-fi, číslované nekryté parkovací místo, mikrovlnná trouba, myčka, TV, klimatizace, topení, bezpečnostní dveře, prádelna (pračka a sušička na mince), žehlička a žehlicí prkno.
Apartmány typu C2-6, C3-6, D-7 a D1-7 mají panoramatický výhled a apartmány C1-6 mají soukromou zahrádku.

Půjčení povlečení a ručníků při příjezdu zdarma (případná výměna během delšího pobytu za poplatek), nutno požádat o ně v agentuře při příjezdu.
Type D-7 (quadri7): Apartmán typu quadri až pro 7 osob se skládá z obývacího pokoje s rozkládací pohovkou, kuchyňského koutu, 2 ložnic s manželskou postelí, jednolůžkového pokoje, 2 koupelen a dalšího WC s umyvadlem. Apartmán má klimatizaci a 3 terasy.

Popis ubytování

Vybaveníparkoviště, wi-fi, výtah, golfové hřiště v blízkosti, pračka, myčka, TV, mikrovlnná trouba, topení, klimatizace, terasa / balkón, výhled na moře, pro náročné, apartmán se zahrádkou,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.