Residenza Baia La Ruota

* +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Ligurie, Bordighera
Název ubytování Residenza Baia La Ruota
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 6 633 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Residenza Baia La Ruota se nachází v městečku Bordighera, přímo na pláži, cca 3 km od centra, 2 km od nákupního střediska a cca 20 km od francouzských hranic. Nedaleko residence prochází železnice.
V areálu je k dispozici bazén pro dospělé (cca 12 m x 5,5 m) a bazének pro děti, dále mohou klienti využívat soukromou pláž (bazény a pláž jsou v provozu přibližně od začátku června do konce září, podle počasí) a Wi-Fi internet na recepci. Ubytování je v přízemních domcích, které jsou obklopené olivovníky a nacházejí se přímo na pláži (první domky jsou od ní vzdáleny cca 3-5 m). K dispozici jsou buď apartmány se zahrádkou nebo výhledem na moře. Apartmány jsou standardně vybaveny, všechny se sociálním zařízením, kuchyňským koutem, TV a centrálně řízenou klimatizací. Některé mají navíc pračku nebo myčku.

Na vyžádání možnost kratších pobytů (minimálně 3 dny, za příplatek).

V případě pozdního příjezdu po 20:00 je požadován poplatek 20 €/apartmán.
Type Bilo 4 (bilo4): obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, dvoulůžková ložnice, koupelna, většinou zahrádka, cca 30-48 m2.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, parkoviště, zahrádka, wi-fi, pes zakázán, myčka, TV, klimatizace, terasa / balkón, výhled na moře, apartmán se zahrádkou, vilka / dvojvilka,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.