Termální ostrov Ischia s poznávacími výlety po Neapolském zálivu

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Neapol, Kampánie
Název ubytování Termální ostrov Ischia s poznávacími výlety po Neapolském zá
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem od 24 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Ischia • Capri • Pompeje • Neapol

DEN:Odlet z ČR. Přílet do Neapole, transfer do přístavu a trajekt na ostrov Ischia. Transfer na ubytování. Individuální volno, večeře a nocleh.
DEN:Snídaně, individuální volno, možnost návštěvy největší botanické zahrady La Mortella, která byla vybudována Lady Susanou Walton v roce 1958 jako dárek pro svého muže Sira Williama Waltona. Otevřena veřejnosti byla však až v roce 1991. Můžete také navštívit některý z termálních parků, kterých je na Ischii několik. Léčivá termální voda má blahodárné účinky na zdraví v mnoha oblastech. Vyzkoušejte Poseidonovy zahrady u pláže Citara, Terme Romantica u San´t Angela, Nitrodi v Baranu, Negombo v Lacco Amenu, Parco Castiglione v Casamicciola Terme či některý menší. Ostrov Ischia nabízí také mnoho rozmanitých pláží, památek, kostelů. Nenechte si ujít ani místní autentický trh ve Foriu. A doporučujeme vyzkoušet koupel v přírodní zátoce Sorgeto, kde vyvěrá termální pramen a mísí se s mořskou vodou, je to opravdu unikátní zážitek. Večeře, nocleh.
DEN:Snídaně, dopoledne okružní jízda ostrovem, zastávky na nejkrásnějších místech a vyhlídkách, dozvíte se mnoho zajímavostí o ostrově – uvidíte všechny oblasti ostrova – Ischia, Casamicciola Terme, Lacco Ameno, Forio, Barano a Serrara Fontana. Odpoledne individuální volno. Večeře, nocleh.
DEN:snídaně, celodenní výlet na ostrov Capri, jeden z nejkrásnějších ostrovů v Tyrhénském moři, který byl oblíbeným místem již starověkých římských císařů. Vystoupíte v přístavu Marina Grande, navštívíte oblast Anacapri, můžete si fakultativně vyjet lanovkou na nejvyšší vrchol Monte Solaro. Volno k prohlídce ostrova. Návrat na ostrov Ischia, večeře, nocleh.
DEN:Snídaně, individuální volno, návštěva Aragonského hradu – projdeme částí Ischia Ponte až khradu, autobus nezajede přímo k hradu – je zde pěší zóna. Zde pak navštívíme všechna zajímavá místa, např. kostel sv.Immacolaty či pohřebiště klarisek a pokocháme se nádhernými výhledy na Ischia Ponte či okolní ostrovy. Individuální volno. Nocleh.
DEN:Snídaně, celodenní výlet – nejprve návštěva Pompejí,významného města z doby antického Říma, které bylo zničeno při sopečné erupci Vesuvu roku 79 n.l. a je součástí světového dědictví UNESCO od roku 1997.  Prohlídka města Neapol – jedinečné město, který si žije svým specifickým tempem, město, které je známé i tím, že zde vznikla pizza. Uvidíte mnoho krásných míst včetně nákupní třídy Via Roma, kde najdete mnoho obchodů s typickými suvenýry. Návrat na ostrov Ischia.
DEN:Snídaně, individuální volno, večeře a nocleh.
DEN:Snídaně, transfer do přístavu, trajekt a transfer na letiště. Odlet zpět do ČR.Změna programu vyhrazena. 
Po celou dobu pobytu jste ubytováni v jednom hotelu na ostrově Ischia. CENA ZAHRNUJE: leteckou přepravu Praha–Neapol–Praha, letištní taxy a další poplatky, transfer letiště–hotel–letiště, trajekt na ostrov Ischia a zpět, dopravu autobusem nebo minibusem dle programu (okruh ostrovem Ischia, Aragónský hrad) a včetně trajektů (Capri, Neapol/Pompeje,), 7 nocí ve 2lůžkovém pokoji v hotelu ***, 7x polopenze, služby česky mluvícího průvodce.
CENA NEZAHRNUJE: cestovní a covid pojištění, vstupy, obědy, fakultativní výlety a služby, jiné než uvedené stravování, jízdné místní dopravou, pobytová taxa (povinná úhrada v hotelu), nápoje u večeře
FAKULTATIVNÍ PŘÍPLATKY: jednolůžkový pokoj
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Orientační vstupy/služby (jejich výše je orientační a může se měnit)
Plavba kolem ostrova Capri 21€
Capri – výjezd lanovkou na Monte Solaro 14€
Vstup Pompeje 19€
Sluchátka v Pompejích 2€
Vstup Aragónský hrad 12€



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.