Villaggio Ai Ginepri

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Bibione Spiaggia
Název ubytování Villaggio Ai Ginepri
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 3 054 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Nový komplex 50 řadových vilek s bazénem se nachází přibližně 500 m od písečné pláže a jen 150 m od náměstí Piazza Fontana v centru Bibione Spiaggia. Areál je celý oplocený se dvěma hlavními vchody a společnou zahradou, najdete zde bazén pro dospělé i pro děti, sluneční terasu a také dostatek zeleně.
Každá vilka má vlastní zahrádku, venkovní krb, v přízemí z jedné strany kryté parkovací stání pod domkem a z druhé strany zastřešenou terasu s posezením.

Půjčení povlečení a ručníků při příjezdu zdarma (případná výměna během delšího pobytu za poplatek), nutno požádat o ně v agentuře při příjezdu.
Type D-8 (quadri8): Třípatrová řadová vilka. V přízemí je kryté parkovací stání, dva vchody, krytá terasa s krbem a zahrádka, obývací kuchyň s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, malá koupelna. V patře jsou dva dvoulůžkové pokoje s balkonem a koupelna, v podkroví pak dvoulůžkový pokoj, koupelna a komora.

Popis ubytování

Vybaveníbazén, venkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, garáž, zahrádka, venkovní krb, wi-fi, pes zakázán, TV, trezor, mikrovlnná trouba, klimatizace, terasa / balkón, větší vila / řadová vilka, apartmán se zahrádkou,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.