Villaggio Arcobaleno

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Apulie, Vieste
Název ubytování Villaggio Arcobaleno
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 573 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Prázdninové středisko Villaggio Arcobaleno situované přímo na pobřežní promenádě u městečka Vieste (cca 1.8 km od centra Vieste) nabízí ubytování v komfortně vybavených vilkách.
Vilky jsou rozmístěny uprostřed poklidné zeleně v okolí bazénu s hydromasáží. V komplexu je dále k dispozici restaurace, pizzerie, minimarket, dětský koutek, sportovní a animační programy v italštině (cca od 22.06 - 31.08), kryté parkoviště, wifi, klimatizace ( od 24.06. - 31.08.) Apartmány typ A se nacházejí na 1. poschodí s verandou cca 250 - 400 m od pláže, typ B s malou zahrádkou a malou verandou jsou v přízemí v dvoupatrových vilkách cca 250 - 400 m od pláže.

Na vyžádání možnost pračky za poplatek 50 €/týden, pouze u apartmánů typu A a B (cca 400 m od pláže). Možnost pobytu s malým pejskem za poplatek 50 €, nutno nahlásit při rezervaci.

Hostům je k dispozici bazén se slunečníky a lehátky (zdarma), plážový servis (1 slunečník + 2 lehátka na apartmán) a za poplatek je možné rezerovat druhé parkovací místo v areálu.
Type A (trilo4): 1.patro dvoupodlažních řadových vilek cca 250 - 400 m od pláže. Obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě dvoulůžkové ložnice, TV, trezor, sociální zařízení, veranda. Klimatizace cca od 26.6 - 31.8.

Popis ubytování

Vybaveníbazén, bazén pro děti, bazén s hydromasážemi, parkoviště, zahrádka, dětské hřiště, wi-fi, pes povolen, pračka, TV, trezor, klimatizace, terasa / balkón, animace, větší vila / řadová vilka, apartmán se zahrádkou, vilka / dvojvilka,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.