Villaggio Camping Spiaggia Lunga

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Apulie, Vieste
Název ubytování Villaggio Camping Spiaggia Lunga
Typ ubytování Kemp
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 3 010 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Středisko Spiaggia Lunga se rozkládá na ploše 25 ha a se svými 250 bungalovy se řadí k největším prázdninovým areálům Gargana. Centrum Vieste je vzdáleno přibližně 6 km. Středisko se skládá ze dvou částí - první část u moře (Mare), druhá část v kopci asi 1 km od moře (Collina). V části Mare najdeme mimo jiné restauraci, dětský bazén, část bungalovů (typ Diamante), mobilhomy a zónu určenou pro kempink. V části Collina jsou roztroušeny další bungalovy (typ Topazio), bazény pro dospělé a další sportoviště. Dopravu klientů mezi jednotlivými částmi zajišťuje plážový minibus. Prázdninové středisko doporučujeme také milovníkům windsurfingu a kitesurfingu, pro který jsou zde ideální podmínky. K dispozici je bar, restaurace, pizzerie, supermarket, trafika, parkoviště, pračky na žetony, Wi-Fi ve společných prostorech, 2 bazény pro dospělé, bazén pro děti, 4 tenisové kurty, víceúčelové hřiště, minigolf, hřiště na petanque, dětský koutek, diskotéka, animace, půjčovna surfů.

Pobyt s malým pejskem povolen (na vyžádání při rezervaci za poplatek).

Povinně se na místě platí pobytová taxa - 1-2 €/osoba/den.
Bungalow Diamante (bilo4): zděný bungalov s klimatizací umístěný cca 20-100 m od pláže - kuchyňský kout na zastřešené verandě, obytná místnost s rozkládacím dvoulůžkem, dvoulůžková ložnice, sociální zařízení. Cca 35 m2 včetně verandy.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, zahrádka, dětské hřiště, wi-fi, pes povolen, tenisový kurt, klimatizace, animace,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.