Villaggio dei Fiori

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Bibione Spiaggia
Název ubytování Villaggio dei Fiori
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 337 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Velmi pěkný komplex vilek Villaggio dei Fiori s výhledem na bazén v klidném zeleném prostředí se nachází v centrální části Bibione Spiaggia, cca 1500 m od písečné pláže. V areálu je hostům k dispozici bazén s dětským bazénkem, wifi za poplatek ve veřejných prostorách, velká zahrada a pro každý apartmán parkovací místo Cena zahrnuje i svoz na pláž a plážový servis .
Apartmány mají klimatizaci, trezor, TV, pračku, mikrovlnnou troubu a kávovar.
Půjčení povlečení a ručníků při příjezdu zdarma (případná výměna během delšího pobytu za poplatek), nutno požádat o ně v agentuře při příjezdu.
Type C-8 (trilo8): apartmán typu trilo - v suterénu je garáž a soc. zařízení a odkládací místo, v přízemí je obývací pokoj s kuchyňským koutem a dvěma rozkládacími lůžky, terasa s krbem, vstup do zahrady; v patře pak ložnice se 3 lůžky, pokoj s patrovou postelí a jedním lůžkem, koupelna s vanou a sprchou, 2x krytý balkon.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, garáž, zahrádka, venkovní krb, wi-fi, pes povolen, golfové hřiště v blízkosti, pračka, TV, trezor, mikrovlnná trouba, klimatizace, terasa / balkón, větší vila / řadová vilka, apartmán se zahrádkou,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.