Villaggio Euro Residence Club

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Bibione Spiaggia
Název ubytování Villaggio Euro Residence Club
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 1 733 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Velmi oblíbené Villaggio Euro Residence Club se nachází v letovisku Bibione Spiaggia přibližně 1 100 m od moře a nedaleko centra. Komplex je složený z 93 řadových vilek a je umístěn v zeleni a klidné oblasti vhodné pro rodiny s dětmi. Pro hosty je k dispozici bazén pro dospělé a děti, sluneční terasa, parkoviště, plážový minibus (zdarma). Apartmány jsou vybaveny sociálním zařízením, vybaveným kuchyňským koutem, mikrovlnnou troubou, kávovarem, TV, trezorem a některé apartmány jsou s klimatizací (B2-5, B3-5, B4-5, C-6, C1-6, C4-6, C5-6 a D-8). Povolen pobyt s malým domácím mazlíčkem na vyžádání.
Type D-8 (quadri8): apartmán v 1.patře s balkonem a klimatizací. Obývací místnost s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, ložnice s manželskou postelí, pokoj se 2 lůžky a pokoj s palandou, sociální zařízení, balkon. Apartmány se nacházejí na kraji villaggia u vstupu do areálu.

Popis ubytování

Vybaveníbazén, venkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, zahrádka, pes povolen, TV, trezor, mikrovlnná trouba, klimatizace, terasa / balkón, větší vila / řadová vilka, apartmán se zahrádkou,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.