Villaggio Evanike

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Bibione Spiaggia
Název ubytování Villaggio Evanike
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 1 960 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Novější villlaggio se dvěma bazény se nachází v centrální části letoviska Bibione Spiaggia a přesto v jeho klidné části nedaleko termálních lázní. Ubytování je nabízeno v patrových řadových vilkách se zahrádkou nebo balkónem. Hostům jsou k dispozici garážová parkovací místa, wif-fi, velký bazén s dětskou skluzavkou a menší bazén s hydromasaží a sluneční terasa s lehátky. Apartmány jsou pěkně zařízeny a mají klimatizaci, TV sat., kávovar, mikrovlnnou troubu, pračku, myčku nádobí, trezor a kompletně zařízenou kuchyň. Hostům je k dispozici i animace pro děti a svoz na pláž a zpět.
Pobyt s menšími a středními plemeny psů je povolen za poplatek (cca 50 € u apartmánů typu mono, 60 € bilo/trilo nebo 70 € quadri).
Type D (quadri8): Apartmány typu D jsou mezonetové v prvním patře s podkrovím a jsou určeny až pro 8 osob. V prvním patře mají obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem (myčka, mikrovlnná trouba, kávovar) a rozkládacím dvoulůžkem, dále pak koupelnu se sprchovým boxem a pračkou, ložnici s manželským lůžkem a samostatným lůžkem, jednolůžkový pokoj a dva balkóny. V podkroví je pak další třílůžkový pokoj a někdy druhá koupelna se sprchovým koutem.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, bazén s hydromasážemi, vířivka, garáž, zahrádka, venkovní krb, wi-fi, pes povolen, pračka, myčka, TV, trezor, mikrovlnná trouba, topení, klimatizace, terasa / balkón, animace, pro náročné,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.