Villaggio Laguna Blu

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Caorle Porto Santa Margherita
Název ubytování Villaggio Laguna Blu
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem za 1 709 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Villaggio Laguna Blu je situováno v klidnější části letoviska Caorle - mezi Lido di Altanea a Porto Santa Margherita, cca 200 m od písečné pláže, ke které vedou malé cestičky vhodné na procházky, jízdu na kole nebo běhání. Nový areál se spoustou zeleně se nachází na klidném místě a tvoří jej přibližně 200 apartmánů umístěných v malých patrových residencích. Apartmány jsou vybaveny klimatizací, trezorem, TV, pračkou, myčkou a parkovacím místem. Pro hosty je k dispozici velký bazén s hydromasáží a brouzdaliště pro děti, sluneční terasa se slunečníky a lehátky, wifi u bazénu a dětské hřiště. Cca 300 m od villaggia je velký supermarket.
Villaggio nemá vlastní recepci a hosté se hlásí na recepci Villaggia A Mare (cca 500 m od villaggia), kde se nachází i restaurace, bar - kavárna, pizzerie, dětská herna a pár obchůdků.

Od poloviny května do poloviny září zahrnuje cena také plážový servis.
Nástupním dnem je zde neděle !
I6 (trilo6): apartmán v přízemí nebo v 1. patře. Obývací místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím dvoulůžkem, dvě dvoulůžkové ložnice, koupelna a prostorný balkon (u apartmánů v 1. patře) nebo zahrádka (u apartmánů v přízemí).

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, zahrádka, dětské hřiště, wi-fi, pes zakázán, golfové hřiště v blízkosti, pračka, myčka, TV, trezor, mikrovlnná trouba, klimatizace, terasa / balkón,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.