Villaggio Le Briccole

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Cavallino-Treporti
Název ubytování Villaggio Le Briccole
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 124 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Pěkná residence Villaggio Le Briccole s řadovými vilkami a bazénem se nachází cca 3 km od centra Cavallina a 200 m od pláže.
Hostům je k dispozici číslované parkoviště a bazén pro dospělé i bazének pro děti (bazény v provozu podle počasí cca od konce května do poloviny září). Na vyžádání možnost Wi-Fi (za poplatek 35€/týden, v případě zájmu nutno objednat již při rezervaci; max. 15-20 GB, nelze download/streaming).
Apartmány jsou vybaveny kuchyňským koutem, sociálním zařízením, TV a trezorem, klimatizace za poplatek. Apartmány v přízemí mají malou zahrádku, apartmány v patře balkon.

V Cavallinu se povinně platí pobytová taxa cca 0.85 €/osoba/den (děti do 12 let zdarma).
Type C (trilo6): obývací místnost s kuchyňským koutem, dvoulůžková ložnice a dvoulůžkový pokojík, koupelna a balkon nebo zahrádka s krbem (grilovací mřížka není součástí vybavení). Přistýlky pro 5. a 6. osobu (může být gauč nebo rozkládací křeslo) jsou umístěna buď v jednom z pokojů nebo ve formě rozkládacího lůžka v obývací místností. Max. 4 dospělých + 2 dětí do 12-ti let.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, zahrádka, wi-fi, pes zakázán, TV, trezor, klimatizace, terasa / balkón,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.