Villaggio Lia

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Bibione Spiaggia
Název ubytování Villaggio Lia
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 1 300 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Villaggio Lia se nachází nedaleko centra Bibione Spiaggia, přibližně 900 m od písečné pláže. Pro hosty je k dispozici bazén pro dospělé a bazén pro děti, během hlavní sezóny jezdí plážový minibus zdarma.
Všechny apartmány jsou prakticky zařízeny, mají vlastní koupelnu, vybavený kuchyňský kout, balkon nebo zahrádku, parkovací místo, některé klimatizaci. Apartmány typu D-Quadri mají zahrádku s venkovním krbem (grilovací mřížku nutno mít vlastní) a dvě parkovací místa.
Na vyžádání při rezervaci možnost pobytu s malým psem za poplatek (cca 50 € u apartmánů typu mono, 60 € bilo/trilo nebo 70 € quadri).
Type C1 Clima (trilo7): dvoupatrový apartmán s klimatizací - obývací pokoj s kuchyňským koutem a gaučem pro dvě osoby, třílůžková ložnice a dvoulůžkový pokoj, koupelna a balkon (u apartmánů v 1.+2.patře) nebo zahrádka (u apartmánů v přízemí+1.patře, nelze vybrat předem).

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, zahrádka, venkovní krb, pes povolen, TV, trezor, klimatizace, terasa / balkón, apartmán se zahrádkou,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.