Villaggio Marco Polo Aparthotel

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Bibione Spiaggia
Název ubytování Villaggio Marco Polo Aparthotel
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 810 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Moderní Villaggio Marco Polo Aparthotel se nachází na okraji části Bibione Spiaggia přibližně 1 km od pláže. Villaggio leží v rozlehlé zahradě s bazény na klidném místě. Obchody, restaurace, bary a termální centrum Bibione Thermae je vzdáleno přibližně 800 m.
Klientům je k dispozici bazén pro dospělé a brouzdaliště pro děti, prostorná opalovací terasa pro slunění, WiFi ve veřejných prostorech (za poplatek), prádelna na žetony, dětské hřiště, animace, parkoviště a garáže. Hosté mohou také využívat zdarma plážový minibus.

Villaggio Marco Polo nabízí svým hostům ubytování v apartmánech bez stravy nebo aparthotel se snídaní. Každý apartmán má kuchyňský kout, koupelnu, mikrovlnnou troubu, kávovar, TV, trezor, fén, klimatizaci a balkón/terasu s malým krbem nebo grilem.
Ceny u aparthotelu jsou uvedeny za osobu a zahrnují snídani formou bufetu (kromě nápojů).
Slevy pro 3., 4. a 5.osobu v apartmánu Bilo Suite a pro 4., 5., 6. a 7. osobu v apartmánu Trilo Family: děti do 5 let zdarma, do 14 let sleva 40%, ostatní sleva 20%.

Půjčení povlečení a ručníků při příjezdu zdarma (případná výměna během delšího pobytu za poplatek), nutno požádat o ně v agentuře při příjezdu.
Type C-7 (trilo7): dvoupatrová vilka - přízemí: obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, sociální zařízení, zahrádka s grilem; patro: ložnice s dvoulůžkem a jednolůžkem, pokoj se 2 lůžky, sociální zařízení, balkon; zastřešené parkovací stání

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, garáž, zahrádka, venkovní krb, dětské hřiště, wi-fi, pes zakázán, TV, trezor, mikrovlnná trouba, klimatizace, terasa / balkón, animace, větší vila / řadová vilka, apartmán se zahrádkou,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.