Villaggio Marco Polo

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Kalábrie, Ricadi
Název ubytování Villaggio Marco Polo
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 450 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Villaggio Marco Polo leží cca 300 m u nádherné pláže Riaci (Ricadi – Santa Domenica) v oblasti Capo Vaticano, cca 2 km od starobylého městečka Tropea.
Villaggio je situováno ve svahu s panoramatickým výhledem, rozdělené do tří úrovní - nahoře se nachází recepce a depandance s několika panoramatickými apartmány. Ve druhé úrovni, kterou s pláží spojuje soukromá cesta a dva výtahy (za poplatek cca 0,20 centů) jsou umístěny apartmány, hotelové pokoje, uprostřed bazén, amfiteátr, fotbalové hřiště a tenisový kurt. Přímo u pláže se nachází campingová část, obchod, bar a restaurace.
Možnost Wifi za poplatek. Pobyt s malým pejskem povolen za poplatek 150 € / týden (nesmí do společných prostor ani k bazénu).
Plážový servis (slunečník a dvě křesílka) je v ceně do 08.07. a od 01.09, v ostatních termínech za poplatek 100-150 €/týden.

Stravování: hotelové pokoje s polopenzí (HB) snídaně a večeře, apartmány bez stravování.
Trilo 6 (trilo6): obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem, ložnice s manželskou postelí, pokoj se dvěma lůžky, koupelna a veranda. Economy + HB (double2): dvoulůžkový pokoj, koupelna, TV, klimatizace

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, parkoviště, wi-fi, pes povolen, tenisový kurt,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.