Villaggio Mare Blu

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Bibione Pineda
Název ubytování Villaggio Mare Blu
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 706 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Oblíbené villaggio Mare Blu se nachází v letovisku Bibione Pineda přibližně 350 m od pláže. Nedaleko je supermarket, cca 1.5 km lunapark a 1.8 km Bibione Terme. Villaggio je moderní komplex 49 apartmánů, které jsou navržené tak, aby uspokojily touhu po relaxaci a zábavě pro dospělé a děti. Komplex nabízí ubytování v řadových vilkách či apartmánech, které jsou vybaveny sociálním zařízením, myčkou, mikrovlnnou troubou, kávovarem, lednicí s mrazákem, TV, trezorem, fénem a nově také klimatizací. Řadové vilky mají navíc terasu s krbem a posezením. Ubytování je také možné v samostatné vilce. Hostům je k dispozici recepce, bazén pro dospělé a děti, whirpool, dětské hřiště, ping - pong, wifi připojení, společná prádelna, bar a restaurace na pláži, parkoviště, půjčovna kol.

V ceně je zahrnutý i plážový servis (slunečník + lehátko a křesílko) od 4. řady. Na vyžádání při rezervaci možnost dokoupit plážový servis v předních řadách.
Villa Typ D (trilo7): řadová dvoupatrová vilka. Obývací pokoj s kuchyňským koutem a pohovkou, dvě ložnice, 2x sociální zařízení. Cca 60 m2.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, vířivka, parkoviště, venkovní krb, dětské hřiště, wi-fi, pes zakázán, pračka, myčka, TV, trezor, mikrovlnná trouba, klimatizace, terasa / balkón,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.