Villaggio Planetarium Resort

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Bibione Spiaggia
Název ubytování Villaggio Planetarium Resort
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 970 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Villaggio Planetarium Resort se nachází v letovisku Bibione přibližně 400 m od centra a 1300 m od moře. Hosté mohou využívat snack bar, restauraci, terasu s lehátky a slunečníky, Wi-Fi ve veřejných prostorech (za poplatek cca 15 €/týden), amfiteátr, dětské hřiště, prádelnu na žetony, půjčovnu kol a plážový minibus. Areál nabízí také 4 bazény s plochou cca 800 m2, v tom bazén pro děti se skluzavkami a bazén s hydromasážemi.
K dispozici je 218 moderně zařízených apartmánů s klimatizací, TV, trezorem, kávovarem, mikrovlnnou troubou a fénem. Všechny apartmány mají parkovací stání.
Villaggio Planetarium Resort nabízí svým hostům také možnost pobytu s polopenzí - tzv. aparthotel (typ Bilo Suite a Trilo Family). Ceny jsou u tohoto typu ubytování uvedeny za osobu, zahrnují polopenzi - snídaně a večeře formou bufetu (kromě nápojů), povlečení a ručníky s týdenní výměnou, úklid (bez kuchyňského koutu, který je vždy povinností klienta).
Slevy pro 3. a 4.osobu v apartmánu Bilo Suite a pro 4., 5., a 6. osobu v apartmánu Trilo Family: děti do 5 let zdarma, do 14 let sleva 40%, ostatní sleva 20%.

Půjčení povlečení a ručníků při příjezdu zdarma (případná výměna během delšího pobytu za poplatek), nutno požádat o ně v agentuře při příjezdu.
Type C7 (trilo7): apartmán v přízemí se zahrádkou a terasou - obývací místnost s kuchyňským koutem a gaučem pro 2 osoby, ložnice s dvoulůžkem, pokoj se dvěma palandami, dvě koupelny, pračka a garáž.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, bazén s hydromasážemi, parkoviště, garáž, zahrádka, wi-fi, bezbariérový přístup, výtah, pes zakázán, TV, trezor, mikrovlnná trouba, klimatizace, terasa / balkón, animace, vodní atrakce,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.