Villaggio Quadrifoglio

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Caorle Altanea
Název ubytování Villaggio Quadrifoglio
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 3 790 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Zcela nové villaggio (dokončené červen 2021) se nachází cca 400m od písečné pláže a jen kousek od centra oblíbeného letoviska Caorle Altanea. Villaggio tvoří 44 moderně zařízených apartmánů rozmístěných v patrových vilkách kolem dvou bazénů. Apartmány jsou situovány v přízemí s terasou/zahrádkou nebo v patře s balkónem a mají TV, klimatizaci, trezor, mikrovlnnou troubu, myčku nádobí a vyhrazené parkovací místo přímo v oploceném areálu. Klientům je k dispozici bazén pro dospělé i menší bazének pro děti, a kolem bazénu i wi-fi připojení a slunečníky s lehátky.
Typ C (trilo7): mezonetový apartmán typu trilo umístěný v 1. a 2.patře - obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím dvoulůžkem, třílůžková ložnice a dvoulůžkový pokoj, 2x koupelna, balkón.

Popis ubytování

Vybaveníbazén, venkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, zahrádka, dětské hřiště, wi-fi, pes zakázán, golfové hřiště v blízkosti, myčka, TV, trezor, mikrovlnná trouba, klimatizace, terasa / balkón, animace, pro náročné, větší vila / řadová vilka, apartmán se zahrádkou, vilka / dvojvilka,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.