Villaggio Rosolina Mare Club

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Rosolina Rosolina Mare
Název ubytování Villaggio Rosolina Mare Club
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 497 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Velmi pěkné villaggio Rosolina Mare Club se nachází v klidné části letoviska Rosolina Mare poblíž piniového háje, přímo u pláže. Hostům je k dispozici recepce, restaurace, pizzerie, bar, wifi ve společných prostorách, bazén pro dospělé a pro děti (v bazénu je povinná koupací čepice), whirlpool, plážový volejbal, stolní tenis, herna, fitness, prádelna za poplatek, animační a sportovní programy pro dospělé, miniclub, dětské hřiště, barbecue, půjčovna kol (za poplatek cca 8 €/den, 20 €/týden).
Všechny bungalovy, vilky a mobilehomy jsou funkčně vybaveny, mají vlastní sociální zařízení, klimatizaci, TV, mikrovlnnou troubu, venkovní posezení a parkovací místo pro 1 auto. Cena zahrnuje plážový servis - slunečník + 2 křesílka/apartmán.
Pobyt s malým pejskem povolen pouze v bungalovech (nelze do vilek ani mobilhomů) za poplatek cca 5 €/den, platí se na místě, nutno vyžádat při rezervaci.
Casa mobile 6 (quadri6): k dispozici je 31 mobilehomů, cca 32 m2. Obývací místnost s kuchyňským koutem, mikrovlnná trouba, ložnice s manželským lůžkem, dvě ložnice s 2 jednolůžky, sociální zařízení, veranda s posezením, klimatizace, TV. Zvířata nejsou povolena.

Popis ubytování

Vybaveníbazén, venkovní bazén, bazén pro děti, vířivka, parkoviště, zahrádka, venkovní krb, dětské hřiště, wi-fi, pes povolen, fitness, TV, trezor, mikrovlnná trouba, klimatizace, terasa / balkón, animace, apartmán se zahrádkou, vilka / dvojvilka,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.