Villaggio San Francesco

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Caorle Altanea
Název ubytování Villaggio San Francesco
Typ ubytování Kemp
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 5 070 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Oblíbený kemp Villaggio San Francesco s bungalovy a mobilhomy se nachází přímo u písečné pláže jen pár kilometrů od historického městečka Caorle, na samém okraji čtvrti Duna Verde.
Prostorný areál se spoustou zeleně nabízí hlavní budovu s recepcí, několik restaurací, pizzerii a kavárny/bary, obchůdky s potravinami i suvenýry, Wi-Fi připojení (4 hod. denně zdarma, další za poplatek, nutná registrace), parkoviště a lékařskou službu pro lehčí případy. Samozřejmě nechybí ani dětská a sportovní hřiště, prostor pro piknik a hlavně několik bazénů.

Pobyt s malým pejskem je možný pouze v apartmánu Comfort Pet a to za poplatek 8€/den - nutno vyžádat při rezervaci. V blízkosti kempu se nachází psí pláž - Bi Dog Beach. Na vyžádání je možné zapůjčení dětské postýlky za poplatek 5€/den.

Možnost připlacení klimatizace: předplatné na 20 hodin za 20 € + 5 € kauce (na vyžádání při rezervaci).
Cena zahrnuje běžnou spotřebu energií (max. 5 kWh/den), nadlimitní odběr je nutno uhradit na místě. Poplatek za parkování druhého auta 7 €/den.
Suite Deluxe Lodge SW + BB (room2): nejnovější mobilhome přímo u pláže, bez kuchyňského koutu, pobyt se snídaní. Ložnice s dvoulůžkem (160x200 cm) a denní zóna s gaučem a TV, koupelna a dřevěná terasa s posezením. Možnost pobytu se psem za poplatek, nutno vyžádat při rezervaci. Family+Depandance Deluxe Lodge SW (quadri7): nejnovější mobilhome přímo u pláže, s oddělenou depandancí. V hlavní části je obývací místnost s kuchyňským koutem a gaučem, ložnice s dvoulůžkem (160x200 cm), pokoj s dvoulůžkem (140x190 cm) + horní palandou pro 3.osobu nad nimi (74x200 cm), dvě koupelny a dřevěná terasa s posezením. Vedlejší depandance bez kuchyňského koutu má ložnici s dvoulůžkem (160x200 cm), koupelnu a dřevěnou terasu s posezením. Uvedená cena platí pro max. 7 osob včetně dětí, případná 8.osoba za příplatek. Možnost pobytu se psem za poplatek, nutno vyžádat při rezervaci.

Popis ubytování

Vybaveníbazén, venkovní bazén, vířivka, parkoviště, zahrádka, dětské hřiště, wi-fi, bezbariérový přístup, pes povolen, tenisový kurt, golfové hřiště v blízkosti, TV, mikrovlnná trouba, topení, klimatizace, terasa / balkón, animace, vodní atrakce, větší vila / řadová vilka, apartmán se zahrádkou, vilka / dvojvilka,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.