Villaggio Turistico Internazionale Eden

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Garda lago di garda
Název ubytování Villaggio Turistico Internazionale Eden
Typ ubytování Kemp
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 865 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Villaggio Turistico Internatzionale Eden leží přibližně 200 m od jezera Lago di Garda, na kopci s překrásným výhledem na zálivy Salo a Monte Baldo. Villaggio je vzdálené cca 2 km od městečka San Felice del Benaco a 3 km od Salo.
Hostům je k dispozici pizzerie/restaurace, bar, zmrzlinárna, market, bazén pro děti se skluzavkami a dva bazény pro dospělé (otevřené podle počasí od května do září; povinná koupací čepice), dětské hřiště, basketbalové a volejbalové hřiště, ping-pong. Za poplatek možnost půjčení kol, prádelna, WiFi a herna.
Během pobytu v resortu jsou hosté povinni nosit identifikační náramek.
Kemp nabízí ubytování v mobilehomech typu Happy Easy (dříve Standard) pro max. 6 osob nebo Happy Premium až pro 7 osob. Klimatizace není zahrnutá v ceně a v případě zájmu se platí na místě - cca 1.30 €/hod. Lze zapůjčit povlečení - jednolůžko 15 €, dvoulůžko 20 €.
Mobilehome Happy Easy (trilo4): obývací místnost s kuchyňským koutem a místem na spaní pro 1 osob, ložnice s dvoulůžkem, pokoj se 3 lůžky (1 lůžko a palanda nebo 2 lůžka a nad nimi 1 horní lůžko), koupelna, venkovní posezení - stůl s židlemi a dvě lehátka. Maximální obsazenost 5 dospělých a 1 dítě (do 1,50 m a méně než 60 kg). Uvedená cena platí pro max. 4 osoby, případná 5. a 6.osoba za poplatek.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, venkovní krb, dětské hřiště, wi-fi, pes zakázán, klimatizace,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.