Villaggio Turistico Internazionale

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Marche, Porto Recanati
Název ubytování Villaggio Turistico Internazionale
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 3 158 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Oblíbené villaggio Turistico Internazionale se nachází přímo u pláže přibližně 2 km od centra letoviska Porto Recanati. Hostům je k dispozici bazén pro dospělé a bazén pro děti (cca od 1.6 - 9.9), wifi připojení ve společných prostorách, market, klimatizovaná restaurace/pizzerie, dětské hřiště, tenisové kurty, hřiště na kopanou, petanque, prádelna na žetony, bankomat. Všechny apartmány jsou moderně vybavené a mají vlastní sociální zařízení, TV, zahrádku s venkovním posezením, parkovací místo. Typ D má dvě sociální zařízení, myčku a pračku. Apartmány jsou většinou mezonetové (kromě typu A) a samostatné vilky typu D jsou přízemní.
V ceně je zahrnutý plážový servis - slunečník + lehátko a křesílko na pláži.
Type D - villa (quadri8): obývací místnost s kuchyňským koutem, myčka, TV, dvě ložnice s manželským lůžkem a jednolůžkem, ložnice s 2 lůžky, dvě sociální zařízení, pračka. Vilka se samostatným vchodem a zahrádkou, cca 100 m2.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, zahrádka, dětské hřiště, wi-fi, pes zakázán, tenisový kurt, pračka, myčka, TV, terasa / balkón, animace, polopenze, plná penze, snídaně, výhled na moře, apartmán se zahrádkou, vilka / dvojvilka,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.