Villaggio Turistico Internazionale

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Bibione Spiaggia
Název ubytování Villaggio Turistico Internazionale
Typ ubytování Kemp
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 3 897 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Oblíbený 5* kemp Villaggio Turistico Internazionale se nachází v klidné lokalitě v letovisku Bibione na rozsáhlém pozemku, který z jedné strany ohraničuje pláž kempu a na druhé straně příjemný piniový háj. Villaggio je situované na rozhraní mezi Bibione Spiaggia a Bibione Lido del Sole u termálních lázní přibližně 150 m od pláže (mobilhomy 150 - 250 m od pláže, apartmány 300 m, vilky 500 m), kde se také nachází velký aquapark s bazény, vodní hry, hydromasáže.
Kemp tvoří dvě části po obou stranách ulice, které propojuje nadzemní lávka (není nutné přecházet silnici).
Hostům je k dispozici recepce, výtah v centrální části, parkoviště (druhé parkovací místo na vyžádání při rezervaci za poplatek 6 - 8 €/den podle období, platba na místě), restaurace, market, obchůdky, bar, dětská hřiště, prádelna (na žetony), wifi připojení (v některých ubytovacích jednotkách je již v ceně - omezený počet přístupů, jinak za poplatek cca 15 €/týden), internetový koutek, fitness, půjčovna kol a loděk, tenisový kurt, sportovní hřiště, animace, na pláži hřiště na plážový volejbal. Camping nabízí ubytování ve vilkách, apartmánech a mobilhomech. Všechny typy ubytování mají vlastní sociální zařízení, TV a klimatizaci. Vilky se nacházejí ve vzdálenější velmi klidné části. Apartmány jsou situovány v residenci v centrální části kempu.

V obou částech kempu se nachází restaurace. Pobyty tak mohou být i se stravou (snídaně, obědy, večeře jsou formou bufetu, na vyžádání při rezervaci za poplatek, platba při rezervaci).
Ceny stravování (cena za osobu a den):
- pro dospělé a děti nad 12 let: snídaně 410 Kč, polopenze 890 Kč a plná penze 1 310 Kč
- pro děti 6 až 12 let snídaně: 210 Kč, polopenze 450 Kč a plná penze 650 Kč
- děti do 5,99 let spolu s platícími rodiči zdarma.

Možnost pobytu s menším domácím mazlíčkem (na vyžádání při rezervaci za poplatek cca 10 €/den).
Villa Anna Plus (trilo6): samostatná nebo řadová (dvojdomek) zděná vilka až pro 6 osob, cca 48 m2 - 51 m2. Vzdálenost od pláže: min. 400 - max. 720 metrů.
Vybavení: 2 dvoulůžkové pokoje (samostatná lůžka, lze spojit v manželskou postel), 1 obývací pokoj/kuchyň s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, kuchyňský kout se 4plotýnkovým vařičem, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, lednicí s odděleným mrazákem, myčkou nádobí, kuchyňské vybavení, 1 koupelna, satelitní TV, trezor, telefon, fén. Venkovní dřevěná veranda: 1 venkovní stůl se 4 židlemi a 2 relaxačními lůžky.
Zahrnuté služby:
- 1 sada ručníků a prostěradel pro každého hosta s výměnou ručníků v koupelně v polovině týdne (u pobytů trvajících minimálně 2 týdny se ručníky mění v polovině týdne a kompletní výměna na konci každého týdne);
- Ubrus na venkovní stůl + 2 utěrky do kuchyně;
- Plážová osuška pro každého hosta;
- Venkovní parkoviště pro 1 auto;
- 2 lehátka u bazénu (slunečníky za poplatek);
- 1 slunečník a 2 lehátka na pláži nebo na "soukromé pláži" (pláž přiléhající k aquaparku) přidělené podle dostupnosti v den příjezdu;
- Připojení Wi-Fi Plus;
- Závěrečný úklid ubytování (kuchyňský kout si host uklízí sám nebo za příplatek 15,00 €)
- Klimatizace/topení, plyn, elektrické osvětlení, teplá a studená voda. Suite BB (bilo2): Apartmány se nacházejí v příjemném rezidenčním prostředí uvnitř Villaggio Turistico Internazionale a můžete v nich strávit krásnou dovolenou v Bibione se svou rodinou. Apartmá se skládají z obývacího prostoru s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, kuchyňského koutu vybaveného vším potřebným k přípravě jídla. Ložnice se 2 samostatnými postelemi, které lze spojit v manželskou postel (některé byty mají třetí rozkládací postel). Koupelna s hydromasážní sprchou. Terasa.

Tento typ ubytování je ideální pro páry a až pětičlenné rodiny
V ceně ubytování pro děti (do 3 let) je zahrnuta dětská postýlka
Byty se nacházejí v 1., 2. a 3. patře a jsou přístupné výtahem
Vzdálenost od pláže cca 300 metrů
K tomuto typu ubytování je možné přidat snídani, polopenzi nebo plnou penzi ve vesnické restauraci.

Čtvereční metry: asi 36 metrů čtverečních
Kapacita: 2-5 osob
Vybavení: 1 ložnice se 2 samostatnými lůžky, která lze spojit v manželskou postel (třetí rozkládací lůžko je k dispozici pouze v rohových apartmánech), 1 obývací pokoj/kuchyňský kout s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, kuchyňský kout vybavený mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, myčkou nádobí, lednicí s odděleným mrazákem, kuchyňským vybavením, 1 koupelna s hydromasážní sprchou, satelitní LCD TV, telefon, trezor, balkon.
Zahrnuté služby:
- Sada ložního prádla a ručníků pro každého hosta s dvojitou týdenní výměnou;
- Plážová osuška pro každého hosta;
- Ubrus a dvě utěrky do kuchyně;
- Nekryté parkoviště pro 1 auto uvnitř areálu;
- Připojení Wi-Fi Plus;
- 1 slunečník a 2 lehátka na pláži nebo na "soukromé pláži" (pláž vedle aquaparku) přidělené podle dostupnosti při příjezdu;
- Klimatizace/topení, plyn, elektrické osvětlení, teplá a studená voda.

Volitelné služby za poplatek:
- Závěrečný úklid ubytování v den odjezdu: bez kuchyňského koutu 60,00 € - s kuchyňským koutem 75,00 €;
- Vstup do aquaparku a bazénů je pro všechny hosty zdarma. Pronájem lehátek a slunečníků u bazénu pro tento typ ubytování je možný za poplatek.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, vyhřívaný bazén, bazén pro děti, bazén s hydromasážemi, parkoviště, zahrádka, dětské hřiště, wi-fi, výtah, pes povolen, fitness, tenisový kurt, pračka, myčka, TV, trezor, mikrovlnná trouba, topení, klimatizace, terasa / balkón, animace, polopenze, plná penze, snídaně, pro náročné, vodní atrakce, větší vila / řadová vilka, apartmán se zahrádkou, vilka / dvojvilka,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.