Grand Tala Bay Resort

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Jordánsko, Amman, Akaba
Název ubytování Grand Tala Bay Resort
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 25 227 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Hlavní turistická sezóna v Jordánsku trvá obvykle od začátku května do konce října.
Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti u stanoviště Rainbow 2 hodiny před odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, opalování, koupání v moři, fakultativní výlety atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště a návrat do Polska.

 
Klienti, kteří se účastní poznávacích nebo pobytových zájezdů v Jordánsku zakoupených prostřednictvím Rainbow, obdrží skupinové vízum (zdarma) a jsou osvobozeni od jordánského výstupního poplatku.

 

Jordánské vízum obdržíme na hranici. Pro úspěšné překročení izraelsko-jordánských hranic je zapotřebí nejpozději 5 dní před odletem doplnit následující údaje o cestovním pase: jméno, příjmení, datum narození, státní příslušnost, číslo cestovního pasu, datum vydání a datum platnosti cestovního pasu (cestovní pas musí být platný ještě min. 6 měsíců).

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní taxy, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování dle popisu ubytování, služby polského zástupce během odbavení na letišti v Polsku, služby polského průvodce nebo polsky mluvícího zástupce místního kontrahenta během pobytu, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není uvedeno jinak v popisu hotelů) a další osobní výdaje.

 

 

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníKomfortní resort, který je součástí hotelového a rezidenčního komplexu Tala Bay. Zaujme svými udržovanými zahradami lemovanými palmami a atraktivní polohou přímo na pláži, odkud je nezapomenutelný výhled na Akabský záliv. Hotel se nachází v odlehlé oblasti, přibližně 15 km od Akaby (z hotelu do centra Akaby jezdí 3-4krát denně bezplatný autobus). V blízkosti se nachází několik obchodů a také přímořská promenáda a přístav. Petra je vzdálená asi 2 hodiny jízdy a Wadi Rum asi 1 hodinu jízdy. Letiště v Akabě je od hotelu vzdáleno přibližně 25 km.

.PlážHotel se nachází přímo na soukromé, pěkné písečné pláži s pozvolným sestupem do moře (oblázky na hranici vodní hladiny). Na pláži je molo a plážový servis - slunečníky, lehátka, matrace a osušky jsou hotelovým hostům k dispozici zdarma.K dispozici pro hostyKomfortní hotel s interiéry v arabském stylu nabízí: Hotel nabízí 24hodinovou recepci, světlou vstupní halu, výtahy, hlavní restauraci Aziab s terasou (místní a mezinárodní kuchyně podávaná formou bufetu), bar/restauraci Heat Wave, lobby bar Kenzi, Sunset bar na střeše s nádherným výhledem na moře a okolí, plážový bar Oasis, bar u bazénu Baywatch a bar u bazénu Dugout (některé z těchto barů a restaurací jsou za příplatek), 4 venkovní bazény (1 z nich je sezónně vyhřívaný) se sladkou vodou, včetně nekonečného bazénu, vířivky a dětského bazénu, které jsou obklopeny velkou sluneční terasou s lehátky a osuškami v ceně. Dále v hotelu: směnárna, úschovna zavazadel, konferenční centrum, obchod se suvenýry, lázně.

.InternetV celém hotelu je zdarma k dispozici bezdrátové připojení k internetu.

.CateringSnídaně a večeře formou bufetu v hlavní restauraci Aziab (nápoje k jídlu a mezi jídly za příplatek) nebo za příplatek All Inclusive - snídaně (07:00-10:30), oběd (13:00-15:30) a večeře (19:00-22:00):30), vybrané nealkoholické nápoje, káva, čaj podávané v hlavní restauraci k jídlu a mezi jídly navíc místní alkoholické nápoje (pivo, vodka, whisky) k dispozici v určených barech v hotelu od 11:00-17:00 a 19:00-23:00. Za příplatek: značkové lihoviny, čerstvě vymačkané džusy a další neuvedené nápoje, stejně jako jídla v restauracích a la carte.Sportovní a animační programV areálu hotelu si můžete užívat jeden ze 4 sladkovodních bazénů a integrovanou vířivku. K dispozici je také: posilovna, plážový volejbal, lekce jógy, vodní míč. Sezónně několikrát týdně během dne lehký animační program a večer příležitostná představení živé hudby a břišních tanců. Pro nejmenší je k dispozici brouzdaliště, aktivity miniklubu a služby hlídání dětí (za poplatek). Za poplatek: lázeňské centrum a centrum vodních sportů a potápění v blízkosti hotelu.Webové stránkywww.talabay.netMístní kategorie*****Podle našeho názoruVelký hotelový komplex s vynikající polohou přímo na pláži, v těsné blízkosti města a letiště, vytváří jakési prázdninové městečko. Je ideální pro pohodlný odpočinek v klidné, okouzlující lokalitě s veškerým vybavením.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.