Marina Plaza Hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Jordánsko, Akaba, Aqaba
Ubytování Marina Plaza Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 18 834 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníNachází se v klidné oblasti, asi 15 km od města Aquaba, hned vedle komplexu Tala Bay. V okolí se nachází několik obchodů, restaurací a malá promenáda a přístav. Z hotelu jezdí několikrát denně bezplatný hotelový autobus do centra Akaby. Letiště v Akabě je vzdáleno přibližně 25 km od hotelu.PlážHotel se nachází ve druhé linii zástavby, přibližně 250 m od pobřeží. Hoteloví hosté mohou využívat soukromou pláž "The Beach Club", která se nachází v rezidenční části komplexu Tala Bay (cca 2-3 minuty chůze od hotelu). Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarmaK dispozici pro hostyTento dobře udržovaný hotel byl postaven ve stylu arabské vesnice. Svým hostům nabízí: Hotel nabízí svým hostům 24hodinovou recepci, lobby, hlavní restauraci Solero (mezinárodní kuchyně podávaná formou bufetu nebo a la carte) a (za příplatek) beduínský stan s vodovodním potrubím, bar u bazénu Sea Horse a bar Corner v lobby. K dispozici jsou 2 venkovní bazény se sladkou vodou (1 z nich sezónně vyhřívaný) a dětské brouzdaliště, které se nacházejí uprostřed udržované zeleně a palem a jsou obklopeny sluneční terasou (lehátka, slunečníky a osušky k bazénu v ceně). Dále v hotelu: obchod se suvenýry, 2 konferenční místnosti, malé lázně, prádelna.InternetV lobby je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojeníCateringSnídaně a večeře formou bohatého bufetu v hlavní restauraci Solero (nápoje za příplatek) nebo za příplatek All Inclusive - snídaně (07:00-10:30), oběd (13:00-15:30) a večeře (19:00-22:00):30) formou bufetu, vybrané nealkoholické nápoje, káva, čaj podávané v hlavní restauraci k jídlu a mezi jídly navíc místní alkoholické nápoje (pivo, vodka, whisky) k dispozici ve vyhrazeném baru v areálu hotelu od 11:00-17:00 a 19:00-23:00. Za příplatek se platí: značkové lihoviny, čerstvě vymačkané džusy a další neuvedené nápoje, stejně jako jídla v restauracích a la carte.

 Sportovní a animační programV areálu hotelu si můžete užít jeden ze 2 sladkovodních bazénů. K dispozici je také malá posilovna, sauna, lekce jógy, plážový volejbal, stolní tenis a sezónně několikrát týdně během dne lehký animační program. Pro nejmenší je k dispozici brouzdaliště a aktivity v miniklubu. Za poplatek: kulečník, lázně a centrum vodních sportů a potápění v blízkosti hotelu, možnost hlídání dětí.Webové stránkywww.talabay.netMístní kategorie****Podle našeho názoruTento příjemný hotel je ideální pro bezstarostnou dovolenou rodin i párů. Přátelská atmosféra a malebná poloha v odlehlé oblasti se snadným přístupem na jednu z nejkrásnějších pláží v Akabském zálivu.

.UmiestnenieNachází se v pokojnej oblasti, asi 15 km od mesta Aquaba, hneď vedľa komplexu Tala Bay. V okolí sa nachádza niekoľko obchodov, reštaurácií a malá promenáda a prístav. Niekoľkokrát denne premáva z hotela do centra Aqaba bezplatný hotelový autobus. Letiště Aqaba je vzdálené přibližně 25 km od hotelu..Webová lokalitawww.talabay.netŠportový a animačný programV areálu hotelu si můžete vychutnat jeden ze 2 sladkovodních bazénů. K dispozici je také: malá posilňovňa, sauna, hodiny jogy, plážový volejbal, stolný tenis a sezónne aj ľahký animačný program niekoľkokrát týždenne počas dňa. Pre najmenších je k dispozici detské brodítko a aktivity miniklubu. Za poplatok: biliard, kúpele a centrum vodných športov a potápania v blízkosti hotela, možnosť stráženia detí..StravovanieRaňajky a večere formou bohatého buetu v hlavní restauraácii Solero (nápoje za poplatok) alebo za príplatok All Inclusive - raňajky (07:00-10:30), obed (13:00-15:30) a večera (19:00-22:00):30) formou bufetu, vybrané nealkoholické nápoje, káva, čaj podávané v hlavní restauraácii k jedlám a mezi jedlami navíc miestne alkoholické nápoje (pivo, vodka, whisky) k dispozici v určenom bare v areáli hotela od 11:00-17:00 a 19:00-23:00. Za příplatok: značkové liehoviny, čerstvo vylisované šťávy a jiné neuvedené nápoje, ako aj jedlá v reštauráciách a la carte. .Miestna kategória****K dispozícii pre hostíTento dobře udržiavaný hotel byl postavený ve stylu arabskej dediny. Svojim hostům nabízí: Hotel ponúka: 24-hodinovú recepciu, lobby, hlavnú reštauráciu Solero (medzinárodná kuchyňa podávaná formou bufetu alebo a la carte) a (za príplatok) beduínsky stan s vodným potrubím, bar pri bazéne Sea Horse a Corner lobby bar. K dispozici jsou 2 vnější bazény so sladkou vodou (1 z nich sezónne vyhrievaný) a detské brodítko, které sa nachádzajú uprostred udržiavanej zelene a paliem a sú obklopené slnečnou terasou (ležadlá, slnečníky a osušky pri bazéne v cene). Kromě toho v hotelu: obchod so suvenírmi, 2 konferenčné miestnosti, malé kúpele, práčovňa..Podľa nášho názoruTento příjemný hotel je ideálny na bezstarostnú dovolenku pre rodiny aj páry. Priateľská atmosféra a malebná poloha v odlehlej oblasti s lehkým přístupem na jednu z najkrajších pláží v Akabskom zálive..



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.