Voi Vila do Farol Resort

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Kapverdy, Sal
Název ubytování Voi Vila do Farol Resort
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 27 616 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Váš cestovní pas musí být platný nejméně 6 měsíců po datu návratu. Na letišti se platí povinná bezpečnostní taxa (Airport Security Tax) ve výši přibližně 31 €/osoba. Zaplacení této daně vás opravňuje k jednorázovému vstupu na Kapverdy a pobytu v zemi po dobu 30 dnů.
Den 1
Setkání na letišti F. Chopina ve Varšavě u odbavovací přepážky Rainbow 2 hodiny před odletem. Transfer charterovým letem na ostrov Sal. Aktuální letové řády si prosím ověřte na r.pl/rozklady. Přílet na ostrov Sal, pasové odbavení, poté transfer do hotelu na přenocování.


Dny 2 až 7 nebo 14
Čas na odpočinek, koupání v moři a na slunci, účast na místních výletech atd.

Den 8 nebo 15
Vystěhování z hotelu. Transfer na letiště. Transfer charterovým letem do Varšavy.


Den 9 nebo 16
Přílet do Polska.

 
V regionu

Ostrov SAL
Dotčená krajina, bílé pláže a velmi příjemné, teplé klima - tak lze stručně charakterizovat ostrov Sal, který je součástí Návětrných ostrovů a nejvýznamnějším ostrovem Kapverdského souostroví. Turisté si toto místo rádi vybírají ke krátkému odpočinku a relaxaci, protože nikde jinde neplatí rčení "žádný stres" více než na Kapverdách. Život zde plyne pomalu, každý má čas, slunce svítí a místní obyvatelé jsou přívětiví a vždy usměvaví. To je to, co na dovolené očekáváme, a ještě výborné mořské plody, připravené hned po ulovení, vítr do plachet a každý večer energická místní hudba. Pojeďte s námi!"

Ostrov Boa Vista
Druhým nejoblíbenějším ostrovem Kapverdského souostroví je Boa Vista, jehož název v překladu z portugalštiny znamená Dobrý výhled. Ostrov je skutečně proslulý svými krásnými zlatavými plážemi a písečnými dunami. Je také kulturní kolébkou země a právě odtud pochází kuriózní hudební žánr morna.  

Cape Verde - obecné informace
 

Měna
1 escudo = 100 centavos; 1 EUR = cca 110 CVE; směnu nejlépe provedete v místních bankách, směnárnách nebo hotelech. Dolary nejsou přijímány. Ve větších městech lze použít oblíbené kreditní karty.

 

Víza
Pro polské občany není vízum nutné. Cestovní pas musí být platný 6 měsíců od data návratu.

 

Celní předpisy
Povoluje bezplatný dovoz maximálně 200 cigaret nebo 50 doutníků nebo 250 g tabáku, 2 lahví vína (každá o objemu do 1 litru), 1 litru vodky na osobu. Obchodování s omamnými látkami a jejich konzumace je zakázána a trestá se odnětím svobody na 1 až 8 let.

 

Čas
- 2 hodiny proti času v ČR v zimě, - 3 hodiny v létě

 

Jazyk
Úředním jazykem je portugalština

 

Elektřina
220 V, standardní zásuvky

 

Doprava
Jezdí se vpravo. Silnice jsou v dobrém stavu. Při jízdě je třeba dbát zvýšené opatrnosti, protože řidiči nejsou ukáznění a na ostrovech neexistuje silniční asistence. Síť veřejné dopravy je velmi dobře rozvinutá.

 

Očkování a zdraví
Neexistuje žádné povinné očkování, ale turisté cestující ze zemí, kde se vyskytuje žlutá zimnice, musí mít v mezinárodní zdravotní knížce zápis potvrzující očkování proti žluté zimnici.

 

Náboženství
V zemi žije více než 80 % katolíků.
Pas musí být platný nejméně 6 měsíců od data návratu. Na letišti se platí povinná bezpečnostní taxa (Airport Security Tax) ve výši přibližně 31 €/osoba. Zaplacení této daně vás opravňuje k jednorázovému vstupu na Kapverdy a pobytu v zemi po dobu 30 dnů.

.
Cena zahrnuje: charterový let z/do ostrova Sal, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování ve vybraném hotelu (7 nebo 14 nocí), stravování dle popisu vybraného hotelu, péči polsky mluvícího delegáta, balíček pojištění TU Europa (NNW, KL, asistenční služby a zavazadla), letištní taxy (Airport Security Tax).

 

Cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jiná jídla než ta, která jsou uvedena v popisu jídla u každého hotelu, nápoje k jídlu, pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak, a další osobní výdaje. Na všechny cestující (starší 16 let) se vztahuje turistická daň, kterou je třeba uhradit při přihlášení v rezervovaném hotelu (cca 2,5 EUR/osoba/den).

.

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníVOI Vila Do Farol Resort se nachází v jižní části ostrova Sal. Do centra Santa Maria jsou to cca 2 km. Na letiště Amilcar Cabral cca 18 km.PlážHlavní atrakcí letoviska VOI Vila Do Farol je pláž plná tropických barev, široká a písečná s lehátky a slunečníky.K dispozici pro hostySalónek, restaurace, bar, bankomat, salon krásy, bazén.InternetWi-Fi ve vstupní hale zdarmaCateringRestaurace v hlavní budově nabízí široký výběr tradičních jídel.

Tři bary v lobby, na pláži a u bazénu.Sportovní a animační programBzénWebové stránkyhttps://www.voihotels.com/en/destinazioni/voi-vila-do-farol-resort/Místní kategorie****Podle našeho názoruVOI Vila Do Farol Resort je malebně položený hotel v jižní části ostrova Sal, pouhé 2 km od centra Santa Maria. Hotel je obklopen okouzlující zahradou a má přímý přístup na pláž Santa Maria a poskytuje ideální podmínky pro relaxaci a odpočinek. Nabízí také bohatý sportovní a animační program pro hosty všech věkových kategorií a stravování formou all inclusive. Kromě toho je pro pohodlí hostů k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení ve vstupní hale.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.