Hotel Las Americas Torre del Mar

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Kolumbie
Ubytování Hotel Las Americas Torre del Mar
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 51 279 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

Výhody nabídky 1hotel přímo u písčité plážeVýhody nabídky 2vhodný k poznávání CartagenyVýhody nabídky 3pro rodiny s dětmiVýhody nabídky 45 bazénů a dětský bazénStřediskoLa BoquillaPolohaPlážový hotel Las Americas Torre del Mar se nachází v La Boquilla cca 4 km od letiště (CTG)Plážpísčitá pláž přímo u hotelu. Slunečníky a lehátka za poplatek.VybaveníTento 10-podlažní hotel má 279 pokojů. K vybavení hotelu patří recepce, lobby, 3 výtahy, klimatizace, trezor (zdarma), kadeřnictví, parkoviště (zdarma) a směnárna. O blaho hostů se starají 2 restaurace a snack bar. Wi-Fi je hotelovým hostům k dispozici zdarma. Dále má hotel konferenční místnost. 
 
K venkovnímu vybavení hotelu patří 5 bazénů se sladkou vodou a dětský bazének. Zde jsou k dispozici slunečníky a lehátka. Osvěžující nápoje je možno dostat přímo v baru u bazénu.UbytováníKing JuniorSuite (Výhled Na Oceán): Pokoje jsou vybavené postelí king-size nebo dvěmi samostatnými lůžky, minibarem (za poplatek), internetem (zdarma), sejfem (za poplatek), kávovarem s kapslemi (za poplatek) a kabel. TV a také individuálně regulovatelnou klimatizací. Koupelna se sprchou.
 
Executive Pokoj (Výhled Na Zahradu): Pokoje jsou vybavené postelí king-size nebo dvěmi samostatnými lůžky, minibarem (za poplatek), internetem (zdarma), sejfem (za poplatek), kávovarem s kapslemi (za poplatek) a kabel. TV a také individuálně regulovatelnou klimatizací. Koupelna se sprchou.
 
Superior Pokoj (Výhled do zahrady nebo na moře): Pokoje jsou vybavené postelí king-size nebo dvěmi samostatnými lůžky, minibarem (za poplatek), internetem (zdarma), sejfem (za poplatek), kávovarem s kapslemi (za poplatek) a kabel. TV a také individuálně regulovatelnou klimatizací. Koupelna se sprchou.StravaSnídaně formou bufetu, možnost polopenze.Sport a zábavaSportovní a volnočasová nabídka: tenis (za poplatek), aerobik, fitness a minigolf. Nabídka wellness: masáže za poplatek. Cena zahrnuje* Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* Transfery v destinaci* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu* 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.