Krásy Kuby s prodloužením ALL inclusive v Cayo Santa Maria – 7 nocí

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Kuba, Vnitrozemí
Název ubytování Krásy Kuby s prodloužením ALL inclusive v Cayo Santa Maria –
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem od 53 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

DEN: Přílet do Santa Clary, transfer na hotel v  Havaně, ubytování, večeře, nocleh.
DEN: Celodenní prohlídka Havany – koloniální část/katedrála s náměstím, náměstí Plaza de Armas s bývalým prezidentským palácem. Moderní část/náměstí Revoluce, El Malecon. Ubytování, večeře, nocleh.
DEN: Celodenní výlet do provincie Pinar del Río , nejlepší světové oblasti pro pěstování tabáku. Cestou zastávka v orchideráriu u městečka Soroa, možnost krátké procházky k vodopádu. Návštěva údolí Viňales (UNESCO), kde zastavíme na vyhlídce u hotelu Los Jazmines a tzv. prehistorické zdi.  Návštěva návrat do Havany večeře, nocleh. Fakultativně návštěva kabaretu Tropicana nebo Parisien.
DEN: Odjezd z Havany do oblasti Cienaga de Zapata, kde se nachází slavná Zátoka sviní. Návštěva krokodýlí farmy, oběd a projížďka loďkou kolem laguny  Aldea Taína – výlet lodí po indiánské vesničce, zastávka na Playa Girón  na koupání a šnorchlování – transfer do hotelu Rancho Luna/podobný, pobyt s polopenzí.  
DEN: Prohlídka historického centra Cienfuegos (UNESCO) a následně výlet do Trinidadu  (UNESCO). Atmosféru koloniálního města zpestří ochutnávka typického místního nápoje La Canchanchara (fakultativně). Ubytování v Trinidadu, pláž u karibského moře. 
DEN: Oblast pralesu Topes de Collantes – národní park, vodopády, jízda z ZILy, krátká nenáročná pěší túra, oběd v ceně exkurze – pokračování do hotelu v Cayo Santa Maria. Ubytování a nocleh, pobyt all inclusive.
DEN: Individuální volno v hotelu Cayo Santa María, all inclusive. Možnost lokálních fakultativních výletů – katamarán, delfinárium a další.
DEN: Pokračování v pobytu na pláži v hotelu v Cayo Santa Maria, volno do transferu na letiště, odlet zpět do ČR. 



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.