King Evelthon

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Kypr, Larnaka, Paphos
Název ubytování King Evelthon
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 31 408 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Hlavní turistická sezóna trvá na Kypru obvykle od poloviny června do konce srpna.
Den první
Odlet z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, opalování, koupání v moři, fakultativní výlety atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště a návrat do Polska.

 

Upozornění k programu
Týká se to nabízených místních výletů na Severní Kypr:
Turecká republika severního Kypru není uznaná Evropskou unií jako nezávislý stát.
V současné době turisté, kteří se chtějí pohybovat mezi částí tzv. „Turecké republiky severního Kypru“ a částí Kyperské republiky musí překročit Zelenou linii v určených oblastech. Jsou to mimo jiné: Yeslirmak, Bostanci, Mehetan, Beyarmudu, Akyar v okolí Famagusty a přechod na Ledra Street v Nikósii - přechod pouze pro pěší po starém městě. Přechod probíhá na základě platného cestovního pasu nebo občanského průkazu (upozorňujeme, že na zpáteční cestě je třeba se prokázat stejným dokumentem, který byl již dříve předložen). 

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby poského zástupce při odbavení na letišti v Polsku, služby polsky mluvícího delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje. 



Název zájezdu v polském jazyce: Cypr Larnaka wypoczynek

 

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

PopisPoloha
Moderní a elegantní hotel King Evelthon byl postaven v roce 2013. Patří do známé a ceněné hotelové sítě Tsokkos Hotels. Nachází se přímo na písečné pláži a je obklopen upravenou, exotickou zahradou. Centrum Paphos je vzdáleno cca 8 km od hotelu (v blízkosti autobusová zastávka, 1 cesta - cca 2 EUR), malebná pláž Coral Bay - cca 4 km a letiště v Ercan (Severní Kypr) cca 2,5 h cesty.

Pláž
Hotel King Evelthon se nachází přímo u široké písečné pláže.

Vybavení
24 hod. recepce, mini market, obchod se suvenýry, TV místnost, herna, kadeřnictví, parkoviště. V lobby je k dispozici internetový koutek (za poplatek) a také možnost využít bezplatné bezdrátové připojení na internet. V hotelu King Evelthon je několik restaurací: hlavní a a´la carte: italská Little Italy, řecká El Greco, mexická Viva Mexico a také bary: lobby bar, plážový bar a bar u bazénu. Hosté se mohou těšit na velký venkovní bazén, lagunový bazén s vířivkou a brouzdalištěm pro děti, obklopený sluneční terasou. Lehátka a slunečníky u bazénů a na pláži zdarma, ručníky za zálohu.

Pokoje
Hotel King Evelthon má 380 pokojů umístěných na 3 podlažích. Standardní dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky pro dospělou osobu nebo dítě. Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením (sprcha/vana, WC, vysoušeč vlasů), individuálně nastavitelnou klimatizací, TV-SAT, telefonem, trezorem, mini barem (na přivítání zdarma 3 soft drinky, ostatní nápoje za poplatek) a balkonem.

Strava
Snídaně a večeře formou bohatého bufetu.
Za příplatek All Inclusive: snídaně (07:00-10:00), obědy (12:30-14:30) a večeře (18:30-21:30) formou bufetu v hlavní restauraci. Během dne občerstvení (10:00-11:00; 16:30-17:30) v určených barech a také místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10:00-23:00). Také zmrzlina (ve vyhrazených hodinách) a 1 týdně možnost vychutnat si večeři v 1 z restaurací a´la carte.

Sport a zábava
Denní a večerní animační program pro děti i dospělé - hry a zábava, živá hudba, taneční show. K dispozici také plážový volejbal, tenisový kurt, posilovna, vířivka (1 za pobyt 30 minut), sauna (1 za pobyt 30 min), lázně (1 za pobyt 30 minut) a za poplatek: billiard, šipky, SPA centrum. Pro děti: dětský bazén, dětské hřiště, miniklub.

Internet
WiFi zdarma v hotelovém lobby. Internet na pokojích za poplatek.

Místní kategorie
*****

Jiné
http://www.tsokkos.com/

Náš názor
Hotel King Evelthon je ideálním místem k dovolené pro rodiny s dětmi a pro osoby hledající hotel na nejvyšší úrovni. Široký výběr sportů a animací, výborná kuchyně a také krásná lokalita zajistí nezapomenutelnou dovolenou!



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.