Okouzlující Velikonoční Riga

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Lotyšsko, Vidzeme
Název ubytování Okouzlující Velikonoční Riga
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem od 10 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

1. DEN Odlet z Prahy do Rigy. Po příletu poznávání hlavního města Lotyšska. Ubytování ve 4* hotelu se snídaní, nocleh.
2. / 3. / 4. DENVždy po snídani pokračování poznávání největšího města Pobaltí. Čeká na Vás například Staré město („Vecrīga“), které je součástí seznamu světového dědictví UNESCO. Zde se nachází například Dům Černohlavců – budova která sloužila cechu svobodných německých kupců, je nejznámější stavbou Rigy a nejspíše jste ji již někdy viděli na nějaké fotografii. Pro příznivce výšek a výhledů je možné navštívit věž kostela sv. Petra, která se tyčí ve výšce přesahující 120 metrů a odkud je krásný výhled na celou Rigu či Televizní věž s výškou 322 metrů. Mezi další úchvatná místa, která rozhodně stojí za to navštívit jsou Rižský hrad (sídlo prezidenta země), Rižský Central Market či Pomník svobody. O Rize je známo, že je ideálním místem pro milovníky historie a architektury – důkazem jsou například budovy Lotyšské akademie věd, Lotyšské národní knihovny, bývalého sídla KGB apod. Příroda zastává v Rize také svou důležitou roli, nachází se zde například Victory Park vhodný k pikniku či ZOO.
Jako v každém hlavním městě, ani v Rize není nouze o velké množství restaurací, obchodů se suvenýry, či hospod, kde si můžete dokonce objednat i česnekové pivo apod.
5. DENPo snídani poslední možnost k poznání výše zmíněného a dalších krásných míst Rižské metropole, ve večerních hodinách transfer na letiště.6. DEN
V brzkých ranních hodinách odlet zpět do Prahy.
Změna program vyhrazena.
CENA ZAHRNUJE: leteckou přepravu Praha – Riga – Praha, letištní taxy a další poplatky, transfer letiště – hotel – letiště, 4 noci ve 4* hotelu, 4x snídaně, služby česky či slovensky hovořícího průvodce.
CENA NEZAHRNUJE: cestovní a covid pojištění, jízdné na místní hromadnou dopravu, vstupy, příplatek za polopenzi, místní pobytovou taxu 1 EUR/osoba/noc (platba v hotelu na recepci).



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.