Balatonfüred - Danubius hotel Annabella

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Maďarsko, Balaton, Balatonfüred
Název ubytování Balatonfüred - Danubius Hotel Annabella
Typ ubytování Hotely
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 1 900 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Cestovní kancelář:  DAEN Ukaž zájezd na stránkách CK
Popis zájezdu

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS
Sport: stolní tenis, biliár, mini-golf, trampolína, basketbalový koš, hřiště na beach volejbal, vodní sporty.Cyklistika - tento hotel ocení hlavně cyklisté. Přímo u hotelu vede slavná balatonská cyklostezka.Wellness: vnitřní bazén (18x8 m) a venkovní (25x10 m), masáže, sauna, solárium, terasa na slunění), salón krásy (kadeřnictví, pedikúra, manikúra, kosmetika).

POZNÁMKA
Bezbariérové úpravy: Hotel má bezbariérový přístup.Domácí mazlíčci: V hotelu není možné ubytovat domácí mazlíčky.

Popis stravování

Polopenze (snídaně, večeře – bohaté bufetové stoly), za příplatek plná penze (oběd – bufet).

Popis ubytování

Balíček 1Rekreační pobyt zahrnuje: ubytování s polopenzí (bohaté bufetové snídaně a bufetové večeře s neomezeným množstvím nealko nápojů z automatů Coca-Cola a Rauch), neomezený vstup na soukromou písečnou pláž, do bazénu a sauny, Wi-Fi v celém areálu hotelu.VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍRecepce, hotel. trezor, restaurace, pivnice, bar, kavárna s terasou, konferenční služby, Wi-Fi (zdarma), společenské prostory, pro děti dětský klub, animace a hřiště; wellness (vnitřní bazén (18x8 m) a venkovní (25x10 m), masáže, sauna, solárium, terasa na slunění), salón krásy (kadeřnictví, pedikúra, manikúra, kosmetika), stolní tenis, billiard, půjčovna kol, privátní pláž, parkoviště.VYBAVENÍ POKOJŮDvoulůžkové pokoje Standard, manželská postel nebo oddělená lůžka, vlastní soc. zařízení (vana, WC, fén), TV-SAT, telefon, chladnička, klimatizace, balkón, Wi-Fi (zdarma), možnost propojení se sousedním pokojem.Dvoulůžkové pokoje Superior, manželská postel nebo oddělená lůžka, vlastní soc. zařízení (sprcha nebo vana, WC, fén), TV-SAT, telefon, chladnička, klimatizace, balkón, Wi-Fi (zdarma), možnost propojení se sousedním pokojem, některé pokoje mají možnost přistýlky.Apartmán Superior, obývací pokoj( rozkládací pohovka - možnost 2 přistýlek), ložnice (manželská postel nebo oddělená lůžka), vlastní soc. zařízení (vana, WC, fén), TV-SAT, telefon, chladnička, klimatizace, balkón, Wi-Fi (zdarma).

Popis lokality ubytování

Popis destinaceAž Vás popadne touha na pár dní někam „zmizet“, sbalte kufry a vyrazte směr Balaton!Balaton - po Budapešti nejnavštěvovanější místo Maďarska, ideální pro rodinnou dovolenou. Podívejte se do nádherného Národního Parku a dopřejte Vašemu tělu a duši odpočinek u maďarského „moře“, kde začíná sezona každoročně první květnovou neděli Slavnostním rozvinutím plachet. Sever vs. JihSeverní strana je kopcovitější a pobřeží jezera je členitější, hustě porostlé rákosím, ale zároveň i bahnitější. Pláží je tu mnoho, ovšem ve většině případů je nutné do vody sestoupit z mola přímo do vody a můžete rovnou plavat! V této oblasti najdete také množství vinných sklepů, jejichž návštěva rozhodně stojí za to.Hlavními letovisky severní strany jsou především města – Balatonfüred, Balatonalmádi, Tihany, Keszthely, které jsou taktéž historickým centrem cestovního ruchu.Jižní strana – tady je vše jinak! Od Siófok až po Fonyód (cca 50km) jsou jeden vedle druhého hotely, domy k pronájmu, penziony i kempy a samozřejmě pláže. Ve vodě můžete jít za nosem klidně i desítek metrů a voda Vám dosáhne po hrudník. Cesta za hlubší vodou nám obstará krásnou procházku a dopomůže nám lehce dosáhnout 10 000 kroků za den! Na druhou stranu plytkost jezera má za následek, že voda v něm je teplá.Na jižní straně pak určitě nemůžete minout letoviska Siófok, Zamárdi či Balatonföldvár, které patří k těm nejznámějším.Mezi oběma břehy jezdí několik lodních spojení a mezi městečky Tihany na severu a Szántód na jihu jezdí i trajekt, který odveze i vaše auto. Proč zrovna Balaton?Každá generace si tady najde to své, na každé straně Balatonu!Mladí si tady rádi zajedou na low-cost výlet s kamarády. Odpoledne stráví relaxováním nebo naopak vodními sporty na samotném Balatonu a večer se mohou bavit v nočních klubech ve městě Siófok. Rodiny s dětmi mohou navštívit klidnější města typu Balatonföldvar nebo Balatonlelle, která jsou od sebe vzdálená cca 20km. V Balatonlelle najdeme písečné pláže, na kterých jsou skluzavky, tobogány a bazény pro děti. Ve městě je celoroční cirkus a pouť, což nadchne, jak děti, tak dospělé!Pro seniory severní strana Balatonu nabízí různá historická centra, památky a procházky např.: Palác Festeticsů – Keszthely (které je neoficiálně považováno za hlavní město celého Balatonu), procházka kolem termálního jezera Hévíz,… Až Vás polehávání u „moře“ přestane bavit, sedněte na kolo, jelikož okolí jezera je velice oblíbené mezi cyklisty! Mohou totiž putovat mezi zajímavými místy po cyklostezkách bez velkého stoupání a klesání – tuto trasu zvládnou i děti. Měří zhruba 200 kilometrů a kolo můžete vrátit i v jiném místě, než jste si ho předtím půjčili.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.