Bükfürdő, Hotely Bük, Répce - 8 denní Wellness Gold

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Maďarsko, Západní Maďarsko, Bük
Ubytování Hotely Bük - Répce Gold
Druh zájezdu Aktivní, na golf
Cena za osobu celkem od 17 000 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Nově renovovaný hotel BÜK, k dispozici moderní pokoje Superior. Vstup do termálních lázní v ceně.

Hotely Hunguest BÜK se nachází v bezprostřední blízkosti lázní a aquaparku – jednotlivé budovy jsou vzájemně propojeny krytou vyhřívanou chodbou.

Hotely Répce od roku 2023 jsou provozovány jako jeden hotel Hunguest Bük - Répce se nazývá = BÜK EAST - východní křídlo a Répce Gold se nazývá = BÜK WEST - západní křídlo.
Služby – vybavení: V obou křídlech komplexu najděte recepce, restaurace a bar.
Ve východním křídle se nachází fitness centrum a sauny se sluneční terasou, a v západním křídle se nachází wellness ostrov - momentálně v rekonstrukci (plavecký bazén, vířivka, jacuzzi, finská sauna, infra sauna, parní kabina, ledová sprcha) a dětský koutek.
Naši hosté samozřejmě mohou využívat služeb v obou křídlech, hlavní jídla v rámci polopenze (snídaně a večeře) jsou podávána pouze v křídle, kde jste ubytováni.
Parkoviště jsou k dispozici u obou křídel, ale prosíme Vás, abyste vybrali parkoviště u daného části hotelu, tam kde mate platnou rezervaci.

Výlety: zámek Szapáry, historická města Šoproň a Kőszeg, jedno z nejhezčích historických městeček Maďarska, nebo Szombathely, místo obývané od dob Římanů, kde se nachází svatyně bohyně Isis.

Lázeňské služby: pitná kúra, lékařské prohlídky, ucelené léčebné kúry, hydroterapie, elektroterapie a fyzioterapie, zdravotní gymnastika, masáže, laser, bahenní zábaly parafango, ultrazvuk.
Termální lázně: Léčivá voda o teplotě 58°C má mimořádně vysoký obsah železa, je to charakteristická zemito-vápenitá voda s konstantním podílem vápníku, hořčíku a hydrogenuhličitanů. Při koupelové léčbě je vhodná pro léčení poruch pohybového ústrojí, pro poúrazovou terapii a pro léčení nemocí páteře. Jako pitná kúra je doporučována v případech překyselení žaludku a zažívacích potížích.
Komplex má 27 bazénů s celkovou vodní hladinou větší než 5100 m2. Voda v léčebných bazénech má teplotu 32-38°C, teplota vody v plaveckých bazénech je mezi 26 a 28°C, pro děti jsou zde brouzdaliště, ve kterých se mohou cákat v naprostém bezpečí. Je zde i komplex skluzavek dostupných zdarma, sportovní hřiště (plážový volejbal, plážová házená, nohejbal, badminton, plážový fotbal, streetball, stolní tenis), pro občerstvení je zde několik restaurací a snack-barů.

Check in: od 14:00 hod
Check out: do 10:00 hod

Popis stravování

Snídaně, obědy, večeře – jsou podávány v restauraci s klimatizací formou bohatých bufetových stolů.

Popis ubytování

Velmi pěkně zařízené 2lůžkové pokoje a apartmány s vlastní koupelnou, WC, TV a minibarem. Možnost přistýlky či nekuřáckých pokojů.
Pokoje Superior (Bük West) s možností přistýlky, která je vhodná i pro dospělou osobu.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.