Hotel Orchidea Lipót

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Maďarsko, Lipót
Ubytování Hotel Orchidea Lipót
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 5 950 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive

Popis ubytování

PopisHotel Orchidea stojí v malebné vesničce, v jednom z nejkrásnějších turistických center Maďarska, jen několik kilometrů od slovenských hranic (cca 50 km od Bratislavy) a 20 km od Györu.

Hosté mohou relaxovat ve velké zahradě s lehátky nebo si zdarma půjčit jízdní kola a vyjet si do okolí. Wi-Fi je zdarma. Orchidea Hotel Lipót nabízí 24hodinovou recepci a bezplatné parkování. Dobrodružný park v Lipótu a výlety lodí po Dunaji najdete 1 km daleko.Vybavení hoteluK vybavení hotelu patří restaurace, bar, vinný sklep, výtah, termální koupele, Wellness centrum (vnitřní a venkovní bazén s termální vodou 35-37°C, chrliče vody, vodní šachy, whirlpool, finská sauna, infrakabina, solárium, wellness procedury, bohatý výběr masáží vč. thajských), salon krásy (manikúra, pedikúra, kosmetika), fitness, jóga, pilates, půjčovna kol (vč. dětských), dětská herna a hřiště, hřiště na fotbal a volejbal, gril. Možnost jízdy koňským spřežením, motorové čluny, tenisový kurt a další.StravaProgram all inclusive zahrnuje snídaně, oběd a večeře formou bohatého bufetu, odpolední svačina (16-17 h: káva, čaj, pečivo); cena zahrnuje nabídku nápojů od 11:00 do 22:00 hodin: nealko nápoje, džusy, domácí víno (bílé, růžové, červené), pivo Borsodi, místní pálenka. Jednou týdně káva a zákusek v blízké pekárně Lipot.


07:30 - 10:00 hodin: snídaně formou bufetu
12:00 - 14.00 hodin: oběd formou bufetu
16:00 - 17:00 hodin: snack fomrou bufetu: káva, čaj, pěčivo z pekárny v Lipotu, ovoce
18:30 - 21:00 hodin: večeře formou bufetuTyp ubytováníK dispozici jsou 2 - lůžkové pokoje s možností přistýlky a 4 - lůžkové pokoje, Spr.+WC, SAT/TV, sejf, minibar, Wi-Fi internet (zdarma), fén. Většina pokojů má balkon.Cena zahrnujeUbytování, all inclusive ( strava, wellness od 7-23:00 hodin: venkovní a vnitřní termální bazén, čtyři různé sauny, fisnká sauna, infra sauna, fitness), wifi připojení, župan a wellnes ručník, parkováníPovinný poplatekpobytová taxa 1,5 EUR / osobu nad 18let / noc (platba na místě)



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.