Mosonmagyaróvár - Hotel Thermal

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Maďarsko, Mosonmagyaróvár
Název ubytování Mosonmagyaróvár - Hotel Thermal
Typ ubytování Hotely
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 115 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Cestovní kancelář:  DAEN Ukaž zájezd na stránkách CK
Popis zájezdu

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS
V hotelu: wellness a spa (vířivka, solná jeskyně, finská sauna, masážní křesla), léčebné procedury (elektroterapie, bahenní zábaly, léčebné masáže, fyzioterapie, masáže, wellness procedury), salón krásy (kadeřnictví, kosmetika, pedikúra, manikúra)).V těsné blízkosti: Flexum Thermal & SpaLázně se nacházejí v srdci města a jsou naplněny léčivou vodou vytékající na povrch z hloubky 2000 metrů. Voda má jednu z nejlepších složení v Evropě. Bazény s různou teplotou vody splňující všechny nároky dávají místo wellness zážitkům, regeneraci, příležitostem k relaxaci i sportu. Léky založené na uznávané léčivé vodě jsou také rozsáhlé: zdravotní střediska, bazén, voltaická koupel, vířivá koupel, léčebné masáže, bahenní zábal, elektroléčba, léčebná gymnastika a aqua fitness.Lázně mají 7 bazénů, které jsou v provozu ve všech ročních obdobích, bez chemikálií: krytý 33 m dlouhý bazén, dva sedací bazény, jeden s lékařskou vodou a jeden s minerální vodou, bazén pro léčebnou gymnastiku, wellness bazén, wellness bazén , spolu s vodní plochou 1900 metrů čtverečních. Kolem bazénů jsou otevřené a kryté relaxační prostory s útulnými lehátky. Na naše hosty čeká nový venkovní plavecký bazén o délce 25 m a vodní plocha 2300 metrů čtverečních.

POZNÁMKA
WELLNESS: vířivka, solná jeskyně, finská sauna, masážní křesla, léčebné procedury (elektroterapie, bahenní zábaly, léčebné masáže, fyzioterapie, masáže, wellness procedury), salón krásy (kadeřnictví, kosmetika, pedikúra, manikúra)V hotelu není dovoleno ubytovat domácí mazlíčky.Parkování možné na parkovišti před hotelem za poplatek.V den příjezdu u balíčku se vstupy do Flexum Thermal & Spa je možno využít lázně od 15:00 hod, v den odjezdu můžete také využít lázně, ale bez možnosti využití hotelových ručníků a županů.

Popis stravování

snídaně nebo polopenze (snídaně a večeře formou bufetu).

Popis ubytování

Balíček 1Rekreační pobyt zahrnuje ubytování se snídaní v počtu dle zvolené délky pobytu, neomezený vstup do Flexum Thermal & SPA s využitím saunového světa, využití hotelové wellness zóny (vířivka, finská sauna) a solné jeskyně (od 9:00 do 21:00 hod.), vysokorychlostní Wi-Fi.Balíček 2Cena pobytu Silvestrovské pozdravy (3 noci) zahrnuje 3x ubytování s polopenzí, 31. prosince slavnostní večeře o tříchodovém menu s welcome drinkem, 1 sklenka šampaňského o půlnoci, studený bufet, živá hudba po celou noc, 1x 30 minutová pomerančovo-skořicová nebo perníková olejová masáž zad / dospělou osobu, neomezený vstup do Flexum Thermal & SPA s využitím saunového světa, využití hotelové wellness zóny (vířivka, finská sauna) a solné jeskyně (od 9:00 do 21:00 hod.), vysokorychlostní Wi-Fi. BONUS: vánoční melodie během večeře a živá hudba dvakrát týdně, adventní koutek každý den mezi 14:00 a 16:00, kde si hosté mohou neomezeně vychutnat svařené víno, punč, čaj, sladké i slané občerstveníVYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍrestaurace, recepce, bar, výtah, wellness a spa (vířivka, solná jeskyně, finská sauna, masážní křesla), léčebné procedury (elektroterapie, bahenní zábaly, léčebné masáže, fyzioterapie, masáže, wellness procedury), salón krásy (kadeřnictví, kosmetika, pedikúra, manikúra)), lékařská ordinace, obchod se suvenýry, Wi-Fi (zdarma), půjčovna kol, hlídané parkoviště.VYBAVENÍ POKOJŮ2lůžkové pokoje manželská postel nebo oddělená lůžka, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC, fén, župany, pantofle), minibar, trezor, telefon, klimatizace, LCD TV, Wi-Fi (zdarma). Některé pokoje mají možnosti přistýlky a některé mají balkón (za poplatek). 2lůžkový pokoj lze využít jaké jako 1lůžkový.4lůžkové rodinné pokoje 2 propojené 2lůžkové pokoje pro 2 dospělé a 2 děti do 18 let, dvoulůžko a samostatná lůžka, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC, fén, župany, pantofle), minibar, trezor, telefon, klimatizace, LCD TV, Wi-Fi (zdarma).

Popis lokality ubytování

Popis destinaceLázně Mosonmagyaróvár - Oáza klidu a uzdraveníPředstavte si místo, kde čas zpomaluje, stres se rozpouští a harmonie obklopuje každý váš krok. Vítejte v lázních Mosonmagyaróvár!Nacházející se v malebném městečku nedaleko slovenských hranic, tyto lázně jsou pravým rájem pro každého, kdo hledá úlevu od náročného každodenního života. Obrázek zeleně, klidu a relaxace se otevře před vámi, jakmile vstoupíte do tohoto jedinečného lázeňského komplexu.Hlavní lákadlo zdejších lázní je léčivá termální voda, která vyvěrá z hloubky 2 000 metrů a má teplotu 74 stupňů Celsia. Její magické účinky na tělo a mysl jsou výsledkem jedinečné kombinace minerálů a solí, které z ní dělají jednu z pěti nejúčinnějších léčebných vod v Evropě.Ať už trpíte bolestmi svalů, kloubů, nebo potřebujete regenerovat dýchací cesty, tato alkalická, hydrogen-uhličitanová voda s vysokým obsahem solí je tu právě pro vás. Imunologický systém se posiluje, tělo se detoxikuje a vy si můžete užívat pocitu obnovené vitality a energie.Lázně Mosonmagyaróvár nabízejí řadu bazénů s různými teplotami, včetně léčebných, zážitkových a plaveckých bazénů. Naplno si tak užijete horkou termální vodu i v zimních měsících, kdy venkovní teploty klesají k bodu mrazu.Součástí lázní je také moderní wellness centrum a lékařské služby pro ty, kteří hledají odbornou péči. Ať už jste mladí, starší, nebo se chystáte na rodinnou dovolenou, tato oáza klidu a uzdravení vás vždy přivítá s otevřenou náručí.Přijďte a objevte hojivou sílu přírody v lázních Mosonmagyaróvár!



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.