Lenti, Balance - Prima Wellness

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Maďarsko, Západní Maďarsko, Lenti
Ubytování Hotel Balance
Druh zájezdu Pobytové, relaxační
Cena za osobu celkem od 9 700 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

AKČNÍ NABÍDKA, neomezený vstup do lázní, polopenze s nápoji v ceně!

Moderní wellness hotel je propojen krytou chodbou s termálními lázněmi. Nachází ve městě Lenti v jihozápadní části Maďarska, v údolí řeky Kerka a v blízkosti slovinských, chorvatských a rakouských hranic.

Výlety: lesní vláček (32 km dlouhá trasa v provozu od května do konce září), cyklostezky, motokárová dráha, rybářská jezera.
Szécsisziget (10km) – Muzeum vodního mlýnu, Rezervace buvolů, Szentgyörgyvölgy – nejkrásnější práce lidových hrnčířů, Budafapuszta – Arboretum.
Služby a vybavení: restaurace, bar, wellness (zážitkový bazén, čtyři různé sauny, masáže), dětský koutek, úschova zavazadel, konferenční místnost.

Budovu hotelu spojuje krytých chodby s termálními lázněmi Lenti, nabízejícími několik bazénů a široký výběr wellness služeb, kde si hosté mohou bez omezení užívat služby lázní. Na děti čeká zážitkový bazén s tobogánem a další hry, jakož i oddělená oblast pro ty nejmenší. V teplovodních zážitkových bazénech poskytují potřebné uvolnění podvodní masáže, gejzír, masážní sprchy a vířivkové sedačky.

Naproti hotelu je k dispozici parkoviště za poplatek 1500,-HUF / den.

Maďarské svátky za příplatek.

Příjezd a odjezd:
příjezd (check-in): od 15:00 hod
odjezd (check-out): do 11:00 hod

Popis stravování

Snídaně formou bohatého bufetu, večeře formou bufetu s mezinárodní a maďarskou kuchyní, neomezenou konzumací nápojů (nealko, víno - více druhů, pivo, káva). Sladká půlhodinka každé odpoledne v 15:30 - 16.00 hod. Obědy po dohodě na místě.

Popis ubytování

2lůžkové pokoje superior s možností přistýlky a dětské postýlky. Na každém pokoji minibar, sejf, TV, klimatizace, většina s balkónem.
V nejvyšším patře 2 luxusní apartmány, jejichž součástí je i velká terasa s možností propojení s panoramatickou zimní zahradou a s vlastní vířivkou.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.