Maďarsko - Sárvár - hotel Park Inn

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Maďarsko, Západní Maďarsko, Sárvár
Název ubytování Park Inn
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, relaxační
Cena za osobu celkem za 8 500 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Sárvár se pyšní dlouhou historií, leží v srdci oblasti Západního Podunají, v údolí řeky Rába, mezi vrcholky pahorkatiny Kemeneshát. Svými přírodními krásami, majestátným středověkým hradem Nádasdy vár, hudebními akcemi a četnými příležitostmi pro využití volného času nabízí skutečný odpočinek.


Lázně byly otevřeny v r. 2002. Vodní plocha lázní činí 3.600 m², mají 2 termální prameny v hloubce 1.200 m, 43°C a 2.000 m s vysokým obsahem soli, 83°C. Areál má krytý léčebný bazén 30°C, polokrytý léčebný bazén 36°C, polokrytý zážitkový bazén 33°C, vodní školku 30°C, léčebné centrum, wellness centrum, fitness oddělení, říši saun, solárium, od jara do podzimu víceúčelový plážový plavecký bazén, bazén s vlnobitím a skluzavku. Léčivé účinky termální vody: pohybová ústrojí, gynekologické poruchy, revmatismus, klouby, páteř, úbytek vápníku, rehabilitace po úrazu, lupénka, ekzém, pocení a deformita. V blízkosti lázní je TESCO.

Popis dopravy:
z Brna nebo z Břeclavi

Popis ubytování

Hotel Park Inn 4* byl otevřen v r. 2006, přímé propojení s lázněmi krytou chodbou, recepce, prostorná hala s barem, kavárna, restaurace, relaxační zóny a společenské prostory (trenažér golfu a basketbalu, stolní fotbal, šipky), dětský koutek, terasa, konferenční sál, směnárna, půjčovna kol, léčebné procedury (wellness, salón krásy). Pokoje WC, sprcha, fén, TV-SAT, trezor, klimatizace, na pokoji k dispozici župan, bezplatné WI-FI internetové připojení. Za placené TV kanály si hotel účtuje 3.000 HUF za 1 připojení.

Program zájezdu

1. den

Odjezd z Brna v 11:00 od bývalých lázní na ul. Kopečná, z Břeclavi v 11:30 od supermarketu Tesco, Maďarsko, Sárvár, ubytování v hotelu, odpolední svačina, termální lázně do 21:00, od 17:30 večeře, volný program, nocleh.

2. den

Sárvár (v hotelu ALL INCLUSIVE) – termální lázně, nocleh.

3. den

Sárvár (v hotelu ALL INCLUSIVE) – termální lázně, nocleh.

4. den

Sárvár (v hotelu ALL INCLUSIVE) – termální lázně, do 12:00 opuštění lázní a pokoje, oběd, v 13:30 odjezd z hotelu, příjezd do Břeclavi a Brna v odpoledních hodinách.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.