Maďarsko - turistika pro aktivní rodinky

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Maďarsko
Typ ubytování Hotel chata nebo ubytovna
Druh zájezdu Aktivní, na hory - turistika
Cena za osobu celkem za 10 200 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Maďarské národní parky a termály

Program zájezdu

1. den

Večerní odjezd z Brna přes Bratislavu, noční přejezd Slovenska.

2. den

Okružní túra z obce Aggtelek centrální částí národního parku do Jósvafö a působivou krasovou krajinou zpět do Aggtelek (4 hod, ↑400 m, ↓400 m). Volitelné zkrácení etapy a odpolední prohlídka jeskyně Baradla a následný přejezd autobusem na místo ubytování v Bogács. Podle chuti a času možná návštěva místního termálního aquaparku.

3. den

Procházka údolím Szalajka k závojovému vodopádu Fátyol a zpět do vesnice Szilvásvárad se státním hřebčínem lipicánů (8-10 km, ↑150 m, ↓150 m). Alternativně výšlap na rozhlednu Millenium nad údolím (5 km, ↑300 m, ↓300 m). Cestou na ubytování návštěva unikátních termálních lázní Saliris Resort v obci Egerszalók s kaskádovitým úbočím travertinového svahu a vápennými jezírky připomínajícími turecké Pamukalle.

4. den

Přejezd autobusem na okraj města Miskolc a vycházka nad údolím osady Lillafüred, s možností plavby na loďkách nebo návštěvy místního zábavního lanového parku. Odpolední návštěva unikátních jeskynních termálních lázní Miskolctapolca. (4-8 km, ↑200-400 m, ↓200-400 m)

5. den

Z vesnice Cserépfalu úbočím do údolí potoka Tardi-ér a zvlněnou krasovou oblastí zpět do Bogács (10-12 km, ↑200 m, ↓250 m) nebo koupání v místních termálních lázních. Odpolední přejezd Maďarska přes Bratislavu, příjezd do Brna ve večerních hodinách.



   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.