Hévíz - NaturMed Hotel Carbona

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Maďarsko, Hévíz
Název ubytování Hévíz - NaturMed Hotel Carbona
Typ ubytování Hotely
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 5 740 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Cestovní kancelář:  DAEN Ukaž zájezd na stránkách CK
Popis zájezdu

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS
Wellness a léčebné procedury přímo v hotelu: zahradní areál s lehátky, vodní svět (venkovní zážitkový bazén 35 °C zimě zastřešeno, dětský bazén krytý 27-29 °C, 2 kryté termální bazény 33-37 °C), Kneipův bazén, vířivka, saunový svět (aroma, parní, finská, tepidarium a infračervená), odpočívárna, solní jeskyně, elektroléčba, světloléčba (bio lampa, solux, solárium), vodoléčba, masáže: klasická, reflexní, aroma, japonská Shiatsu, thajská, lávovými kameny a antistresová), cvičení (aqua gymnastika, skupinový tělocvik, léčebný tělocvik, jóga, fitness, dechová cvičení, aerobic, pilates, nordic walking, individuální rehabilitace), zábaly (bahenní, rašelinové, uhličité), akupunktura.NOVINKA: možnost zapůjčení elektrokol od společnosti Balaton Bike Tour!Elektronické kolo nabízí nové možnosti a jedinečné zážitky pro uživatele bez ohledu na věk, pohlaví nebo úroveňfyzické zdatnosti, protože vás může dopravit na místa, o kterých se vám s běžným kolem ani nesnilo! Možnost zapůjčení i pro skupiny s doprovodem zkušeného průvodce.

POZNÁMKA
Ubytování s domácím mazlíčkem je možné za poplatek 28 € / zvíře / noc a platí se přímo v ubytovacím zařízení.Plánované čištění a údržba bazénů v roce 2024:- květen 2024: Venkovní bazén s aktivitami: 13. - 15. května- červen 2024: Koupaliště: 10. - 12. června, Wellness bazén: 19. června- září 2024: Wellness bazén: 25. září- říjen 2024: Venkovní bazén s aktivitami: 14. - 16. října- prosinec 2024: Wellness bazén: 12. prosincePo uvedenou dobu budou uzavřeny pouze zmíněné bazény. Všechny další bazény budou plně k dispozici.

Popis stravování

Polopenze (snídaně a večeře - bufet) v restauraci Attila.Dále k dispozici: kavárna, fresh bar Platan, pool bar Neptun a pivní bar Carolina.

Popis ubytování

Balíček 1Rekreační pobyt zahrnuje ubytování s polopenzí, welcome drink, vstup do Spa a wellness (vodní svět, saunový svět, Junior bazén v létě, termální bazén), vstup do fitness, zapůjčení ručníku, zapůjčení županu, parkování (hlídané), Wi-Fi.Možnost dokoupení balíčků procedur: BASIC (lékařská konzultace + 6 procedur), SMALL (lékařská konzultace + 10 procedur), MEDIUM (lékařská konzultace + 20 procedur). Sleva při pobytu na 7 a více nocí.Balíček 3Cena pobytu Podzimní speciál (4 noci) zahrnuje ubytování s polopenzí, welcome drink, vstup do Spa a wellness (vodní svět, saunový svět, Junior bazén v létě, termální bazén v Římském stylu, plavecký bazén vnitřní 12,5x25 m), vstup do fitness, skupinové sportovní aktivity, Wi-Fi, parkování (hlídané).Možnost prodloužení pobytu. Jedná se o mimovíkendový pobyt. Pobyt o víkendu je za příplatek.VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍRecepce, restaurace Attila, depandance budova "D" nad recepcí, kavárna a fresh bar Platan, pool bar Neptun, pivní bar Carolina, Wi-Fi, výtah, konferenční sály, zahrada, dětské hřiště a koutek, parkoviště, půjčovna a úschovna kol, kadeřník, kosmetika, manikúra-pedikúra, obchod se suvenýry, Wellness centrum (luxusní římské lázně s vlastním termálním pramenem, zážitkové lázně ve středomořském stylu, plovárna, dětský bazén se skluzavkou), Saunový svět, léčebné a rehabilitační centrum, akupunktura, masáže, fitness, solná jeskyně, sportovní a kulturní programy, živá hudba.VYBAVENÍ POKOJŮ2lůžkový Standard pokoj o velikosti 20 m² s možností přistýlky, koupelna (sprcha nebo vana, WC, fén, župany), trezor, LCD TV, klimatizace, minibar, balkón, Wi-Fi (zdarma),2lůžkový Standard plus pokoj o velikosti 22 m² s možností přistýlky, koupelna (sprcha nebo vana, WC, fén, prémiová koupelnová kosmetika, župany), zdravotní matrace, trezor, LCD TV, klimatizace, minibar, balkón, Wi-Fi (zdarma), 2lůžkový Superior pokoj o velikosti 25 m² s možností přistýlky, koupelna (sprcha, WC, fén, prémiová koupelnová kosmetika, župany), zdravotní matrace, trezor, LCD TV, varná konvice, čajový a kávový set, klimatizace, minibar, balkón, Wi-Fi (zdarma), 2lůžkový Orientální pokoj po renovaci 2021 o velikosti 20 m² s kulatou manželskou postelí 230 cm, koupelna (sprcha, WC, fén, prémiová koupelnová kosmetika, župan), trezor, LCD TV, klimatizace, minibar, kapslový kávovar, balkón, Wi-Fi (zdarma), 2lůžkový Deluxe pokoj po renovaci 2021, o velikosti 20 m², koupelna (sprcha, WC, fén, prémiová koupelnová kosmetika, župany), trezor, LCD TV, klimatizace, minibar, kapslový kávovar, balkón, Wi-Fi (zdarma), Apartmánový dům Spa Residence Apartment house je budova propojená s hotelem bezpečným vyhřívaným koridorem. Nabízí dva typy apartmánů (pro 2-3 dospělé a 2-4 děti nebo 2 dospělé a 2 děti) a suite - v přízemí (s kuchyní pro 2 dospělé a 1 dítě). Ceny apartmánů jsou na vyžádání.

Popis lokality ubytování

Popis destinaceMěstečko Hévíz, vzdálené 520 km od Prahy v jihozápadním cípu Balatonu žije lázeňstvím. Místní obyvatelé žijí z cestovního ruchu. Od toho se odvíjejí služby, které zde na vás čekají. Spousta restaurací, kaváren a cukráren ve městě, které má 5 tisíc obyvatel. V Hévízu na východním okraji města se nachází léčivé jezero o rozloze 4,4 hektarů, je světovým unikátem a největším biologicky aktivním přírodním termálním jezerem na světě. V Maďarsku je to nejznámější a největší lázeňské střediskoLázeňské termální jezeroVoda je vhodná na koupání celoročně, v zimě má teplotu 24 – 28 °C a v létě dosahuje až 34 – 36 °C. Voda v jezeru se obmění každých 72 hodin. Na jeho dně je silná vrstva rašeliny. Základem léčení jsou lázně a koupací kúra, bahenní zábaly, věhlasná zátěžová koupel, léčebné masáže či pitné kúry. Povrch jezera od května až do konce listopadu pokrývá kvetoucí indický rudý leknín. Denně do jezera proudí 90 milionu litrů vody (410 litrů vody za sekundu), čímž vzniká pro hosty masážní účinek. Kompletní voda v jezeře se tak obmění za pouhé 3 dny.Nebojte se ovšem hloubky, vlez do vody je na určitých místech pozvolný, koupat se tak můžete například i v hloubce 1,4 metrů. Můžete si půjčit oblíbené pěnové tyče do vody, posedávat na podvodních lavicích nebo doplavat až k leknínům. Mírně radioaktivní voda s obsahem síry, alkálií, hydrogenuhličitanů, soli a vápníku by na tělo měla působit postupně, nikoliv naráz ve velkém množství. Omezený je také samotný pobyt v jezeře. „Lidé by se měli koupat 20 až 30 minut, poté na stejnou dobu vylézt ven, a následně mohou zpátky do vody". V Hévízu nalezneme téměř všechny komponenty potřebné k přírodní léčbě a pro udržení zdraví.Věděli jste, že?Nejslavnějším hostem hévízkého jezera byla slonice Nelly? Nelly kulhala jako stará babička a ředitel budapešťského cirkusu Mátyás Beketow usoudil, že mladá slonice nebude kvůli bolavým nohám schopna hvězdné cirkusové kariéry a řekl si: "Proč bych měl živit chromou slonici, když můžu mít zdravé hvězdy?" A tak Nelly věnoval vedlejší zoologické zahradě. Doktor Emil Raitsits, místní zvěrolékař, se na Nelly pořádně podíval a hned věděl, co jí je. "Holka zlatá, ty máš revma!" A protože v zoo nechtěli, aby jejich nová hvězda trpěla, poslali ji na lázeňský pobyt do Hévízu. A tak si Nelly lebedila v jezerních lázních a užívala si péči jako nějaká prominentní dáma. Místní obyvatelé byli nadšení - konečně měli ve městě někoho, kdo byl větší hvězda než oni sami! Nelly se tam měla jako slon v bavlnce a po pár měsících byla zase fit jako mladice. A tak se v zoo přeesvědčili, že i slon občas potřebuje trochu hýčkání a rozmazlování.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.