Thermal Hotel Visegrád

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Maďarsko, Budapešť a okolí, Visegrád
Ubytování Thermal Hotel Visegrád
Druh zájezdu Pobytové, relaxační
Cena za osobu celkem od 5 320 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Akce 4=3 (noci) v termínu 07.01. - 28.03. 2024 (neplatí 15.-16.03.2024), 03.11. - 22.12.2024

Akce 5=4 (nocí) v termínu 07.04. - 30.06. (neplatí 17. - 19.05.2025), 01.09. - 22.10.2024

Maximálně 1x přistýlka a 1x postýlka ve dvoulůžkovém pokoji.

Thermal Hotel Visegrád**** najdete v meandru Dunaje, vedle Visegrádu v blízkosti slovenských hranic v krásném přírodním prostředí v sousedství chráněné krajinné oblasti Pilis, 40 km od Budapešti.
Jedinečnost hotelu spočívá nejen v jeho nádherné poloze v Dunajském ohbí, ale i v Lepence SPA Wellness. Jen pár metrů od hotelu se noří na povrch jeden z přírodních pokladů Visegrádu, pramen kvalitní, léčivé minerální vody s teplotou 39,5 °C, tryskající z hloubky 1302 metrů. Vodu z pramene si můžete užít v tepidáriu v tureckém stylu - ideálním místem k relaxaci, kde tuto léčivou vodu můžete i ochutnat.
Ubytování: 4hvězdičkový superior hotel nabízí prvotřídní a kompletní servis služeb pro své Wellness hosty, hledajících relaxaci a regeneraci.
Vybavení:venkovní a vnitřní zážitkový bazén, dětský a termální bazén, venkovní plavecký bazén (20 m)
letní bazén s terasou, tepidárium a saunový svět.
Danube Restaurant,
Finská sauna a parní sauna, přírodní sauna, aromatické kabiny, infra sauna, fitness, yoga, squash, dětský klub, aquajogging, aerobic, step, stretching, fitball)
animační programy, babysitting, gift shop,
půjčovna kol, autopůjčovna
Stravování: Danube Restaurant s terasou nabízí jídla tradiční maďarské ale i mezinárodní kuchyně. Pro děti nabízí restaurace dětský bufet nebo dětské menu. Topaz Drink Bar, Aquamarine Pool Bar a Trophy Bar, Konferenční služby:do klimatizovaného conference and meeting sálu se vejde 420 účastníků. Moderní technické zařízení sálu, umožňující organizování corporate eventů, konferencí, partnerských setkání, tréninků, banketů, recepcí a svateb (+hostesky, interpreti, fotografové, živá hudba, dekorační servis

Další služby: dětský domeček, dětské hřiště, animátoři pro děti, hlídání dětí, suvenýrový obchod, úschovna batožiny, parkování, půjčovna kol.

Wellness Lepence Spa nabízí o rozloze přibližně 3000 m2 nabízí 7 bazénů. Celoroční venkovní zážitkový bazén, venkovní vyhřívaný bazén, termální bazény, dětské brouzdaliště nebo letní plážový bazén Acapulco, který je v létě nejoblíbenější! Saunový park kde na hosty čeká kromě tradičních finských saun také parní lázeň, voňavá parní lázeň, infrasauna a aromatická komora. Ponorné bazény se studenou vodou a zážitkové sprchy poskytují příjemné osvěžení. Nechybí ani široká nabídka lázeňských procedur, tradiční a alternativní masáže, solná místnost, kosmetika, kadeřnictví, Alfa sféra, Plovoucí kabina Mrtvého moře, Solárium, Soukromé lázně, Flabelous, tělocvična, Squashový kurt.

Vzdálenost (autem):
Praha - Visegrád: 539 km
Brno - Visegrád: 340 km
Ostrava - Visegrád: 365 km
Plzeň - Visegrád: 633 km



Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.

Popis stravování

kontinentální snídaně čtyř chodové menu (předkrm, polévka, hlavní chod, desert)

Popis ubytování

Dvoulůžkový pokoj: s výhledem na Dunaj nebo do parku (možnost přistýlky nebo dětská postýlky na vyžádání). Vybavení: balkon/nebo bez, klimatizace, LCD TV, telefon, minibar, trezor, koupelna s fénem, župan. Wifi zdarma. (26 m²)

Rodinný pokoj: se skládá ze 2 plně vybavených dvoulůžkových pokojů propojených spojovacími dveřmi. (možnost přistýlky nebo dětská postýlky na vyžádání). Vybavení: balkon/nebo bez, klimatizace, LCD TV, telefon, minibar, trezor, koupelna s fénem, župan. Wifi zdarma. (2x 26 m²)

Bezbariérový ​​dvoulůžkový pokoj: s výhledem na les Pilisi Park (možnost až 2 přistýlek). Pokoje mají koupelnu speciálně upravenou pro tělesně postižené. Vybavení: balkon/nebo bez, klimatizace, LCD TV, telefon, minibar, trezor, koupelna s fénem, župan. Wifi zdarma. (32 m2).

check inn: 14:00 - 18:00
check out: 07:00 - 11:00



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.