Zalakaros - Hunguest Hotel Freya

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Maďarsko, Zalakaros
Název ubytování Zalakaros - Hunguest Hotel Freya
Typ ubytování Hotely
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 6 345 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Cestovní kancelář:  DAEN Ukaž zájezd na stránkách CK
Popis zájezdu

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS
Sport: kulečník, fitness, v okolí - tenis, jízda na koni, rybaření, lety horkovzdušným balónem.Léčebné lázně Zalakarosi Fürdo: termální koupaliště (rodinné bazény, termální lázně, bazén s umělým vlnobitím, vodní skluzavky s 6 dráhami, brouzdaliště, hřiště), zážitkové lázně (kryté, venkovní bazény, hydro-masáže, sportovní bazén, skluzavky, sauny, solná terapie, wellness služby); kryté lázně (léčebné masáže, zábaly, procedury, cvičení); léčebné centrum (léčebný sedací bazén a jacuzzi s termální vodou, lázeňská zahrada a park).V lázeňském areálu k dispozici: tenisové kurty, hřiště na volejbal, minigolf a dětské hřiště.Otevřel se nový exkluzivní saunový svět: třikrát denně saunový ceremoniál, finská sauna (až pro 40 osob), parní kabina, ledová komora, ponorný bazén s chladnou a teplou vodou, jacuzzi.Svět sauny mohou navštěvovat hosté Hotelu Park Inn by Radisson Zalakaros s neomezeným vstupem do lázní po zakoupení náramku, cena je 1000,- HUF/os./den.Účast na saunovém ceremoniálu závisí na počtu volných míst, a pro účast je potřebné se na místě zaregistrovat za cenu 600,-HUF/os./ceremoniál.Otevírací doba městských lázní Zalakarosi Fürdo: Vždy aktuální otevírací dobu lázní se dozvíte na webových stránkách: otevírací doba.

POZNÁMKA
Ubytování domácích mazlíčků za poplatek (cena na vyžádání).Parkování: za poplatekCeny lůžka i přistýlky v Silvestrovském termínu zahrnuje gala večeři 31.12.

Popis stravování

Polopenze (snídaně, večeře - bufet, při pobytu na 7 nocí v termínu 1.6.-1.9. k večeři 1 nápoj zdarma - pivo, víno, voda, nealko nápoj).

Popis ubytování

Balíček 1Rekreační pobyt zahrnuje ubytování s polopenzí (v počtu dle zvolené délky pobytu), každodenní vstup do termálních lázních GRANIT SPA Zalakaros (léčivá voda 34-36oC) s různými krytými i venkovními bazény a tobogány pro hosty každého věku. Hosté dostanou množství vstupenek do termálních lázní Zalakaros odpovídající počtu dní pobytu, Wi-Fi.Balíček 2Za příplatek možno vyzkoušet balíčky 6,10,14 či 20 léčebných procedurVYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍRecepce, restaurace, kavárna, lobby bar, sál, konferenční služby, hotel. trezor, Wi-Fi (zdarma), fitness, kadeřnictví, kosmetika, masáže, pro děti - postýlka, stolička a herna; úschovna kol, výtah, parkoviště, akceptace platebních karet.VYBAVENÍ POKOJŮDvoulůžkový pokoj a apartmán Superior, koupelna (vana, WC, fén, župan), TV, Wi-Fi (zdarma), telefon, minibar, balkon, možnost přistýlky.Čtyřlůžkový pokoj Superior, koupelna (vana, WC, fén, župan), TV, Wi-Fi (zdarma), telefon, minibar, balkon, možnost přistýlky.6 pokojů je bezbariérových.

Popis lokality ubytování

Popis destinaceTermální lázně ZALAKAROS leží 30 km jihozápadně od Balatonu. Zalakaros se rozkládá v malebné kopcovité krajině porostlé vinnou révou. Díky vinné révě si můžete zpestřit svůj pobyt v lázních i návštěvou četných vinných sklípků s cikánskou hudbou a ochutnávkou místního vína. Termální voda a křišťálově čistý vzduch má příznivý vliv na lidský organismus. Výhodné ceny, skutečná maďarská pohostinnost a výborné podmínky i pro rodinné pobyty učinili z lázní Zalakaros jedno z nejvyhledávanějších pobytových míst v Maďarsku. Moderní lázeňský komplex GRÁNIT, vybudovaný na území jednoho z největších chráněných parků v Maďarsku, patří k nejkrásnějším termálním areálům této země. Jeho prameny poskytují léčivou vodu jódového a brómového charakteru a ze všech maďarských lázeňských vod mají nejvyšší obsah fluoru. Díky těmto vlastnostem jsou místní pobyty ideální k léčbě pooperačních stavů, nemocí pohybového ústrojí, chronických gynekologických potíží a rehabilitaci. V areálu se nachází několik krytých a venkovních bazénů s termální léčivou vodou s teplotou 32-36 °C.Moderní lázeňský areál GRÁNIT je rozdělen na léčebné centrum, termální a zážitkovou část. V parkově upraveném termálním areálu jsou k dispozici bazény s termální vodou, plavecký bazén, bazén s mořskými vlnami a tobogány. V léčebném centru se nachází 3 kryté bazény a jeden venkovní bazén. V zážitkové části nalezneme krytý bazén s 10 vodními atrakcemi, nekrytý bazén se skluzavkou a hydromasáží, dětský bazén, saunu a parní lázeň. V léčebné části jsou za příplatek poskytovány různé druhy léčebných terapií ve formě masáží, zábalů a koupelí. V lázeňském areálu se dále nacházejí tenisové kurty, hřiště na volejbal, minigolf a dětské hřiště. Vynikající stravování zajišťuje několik restaurací.NOVÝ SAUNOVÝ SVĚT LÁZNÍ ZALAKAROSOtevřel se exkluzivní saunový svět lázní Zalakaros. Uspokojuje potřeby hostů do nejmenších detailů a maximalizuje zážitek ze saunování prostřednictvím ceremoniálů, které pořádají třikrát denně kvalifikovaní saunoví mistři (finská sauna až pro 40 osob, parní kabina, ledová komora, ponorný bazén s chladnou a teplou vodou, jacuzzi).Tipy na výlety: Mezi „povinné“ návštěvy patří rezervace buvolů domácích v KÁPOLNAPUSZTĚ (10 km od lázní), NAGYBAKÓNAK skalní soutěsku najdete 22 km daleko - zde se nachází údolí se studánkami Esperanto, ZALAVÁR je proslulé svými zříceninami staroslovanského hradiště, jezero BALATON a MALÝ-BALATON, KESZTHELY se zámkem či skanzen v ZALAEGERSZEGU.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.