Cocoon Maldives Resort

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Maledivy, Souostroví Maledivy
Název ubytování Cocoon Maldives Resort
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 71 700 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive snídaně, oběd, odpolední svačinky, večeře a nápoje 10-24 h (voda, nealkoholické nápoje, vybrané alkoholické nápoje (gin, vodka, whisky, brandy tequila, rum, arrack, martini), vybrané koktejly, místní víno, pivo, čaj a káva), denně doplňovaný minibar, 10% na spa procedury.

Popis ubytování

VybaveníRecepce, 3 restaurace s místní a mezinárodní kuchyní, 2 bary, dětský club, coffee shop, lázně, masáže, knihovna, obchůdek.UbytováníUbytování v Beach Villa. Pokoje jsou velice vkusně zařízeny a jsou vybaveny klimatizací, větrákem, plně vybavenou koupelnou, telefonem, mini barem, televizí, DVD přehrávačem, setem pro přípravu kávy nebo čaje, žehličkou a žehlicím prknem, telefonem a terasou. Za příplatek možnost ubytování v Beach Suite, Beach Suite Pool, Family Beach Villa, Lagoon Villa, Lagoon Suite, Lagoon Suite Pool, Cocoon Suite.Sport a zábavaObčasné animační programy, potápěčské centrum, šnorchlování, posilovna, výlety, vodní sporty a rybaření.

Popis lokality ubytování

PolohaCocoon Maldives Resort se nachází na ostrově Ookolhufinolhu, který je lokalizován v oblasti Lhaviyani Atolu. U resortu se nachází rejnoci, delfíni, želvy a nedotčené korálové útesy - Cocoon Maldives patří k jedněm z nejlepších resortů pro potápění a šnorchlování. Celý resort sestává ze 150 vilek designovancý italskou návrhařskou firmou LAGO. Písečná pláž s bílým pískem u hotelu. Cocoon Maldives se nachází se cca 30 minut letu hydroplánem z mezinárodního letiště v Male.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.