Kandima Maldives

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Maledivy
Název ubytování Kandima Maldives
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 49 199 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

Výhody nabídky 1česky hovořící zástupce v MaléVýhody nabídky 2moderní resortVýhody nabídky 3vhodný pro rodiny s dětmiVýhody nabídky 4široká sportovní nabídka Výhody nabídky 5All inclusiveStřediskoDhaalu AtollPolohaModerní resort Kandima doporučujeme klientům, kteří hledají živější prostředí na Maledivách. Přes den můžete využít nespočet aktivit od vodního póla či plážového volejbalu přes aqua-aerobic až po jógu při západu slunce nebo krmení ryb, želv a žraloků v jezírku se slanou vodou. Večery jsou pak plné hudby z DJ pultu či prostřednictvím živé kapely.
Kandima Maldives je součástí atolu Dhaalu. Ostrov, na němž se resort nachází, je od mezinárodního letiště Velana vzdálen 30 minut letu na domácí letiště a odtud ještě 20 minut plavby. Zvolit můžete také 45 minutovou cestu hydroplánem. PlážOstrov je obklopený tyrkysovými vodami Indického oceánu a pyšní se třemi kilometry dlouhou pláží s bílým pískem. Je vhodné vzít v potaz, že na západní straně ostrova je laguna s krásným koupáním, zatímco východní strana je kamenitá, bez pláže a bez možnosti vstupu do moře. VybaveníOstrov je skoro 3 kilometry dlouhý a disponuje bazénem, který je nejdelším na Maledivách (100 m).Potěšte své chuťové pohárky i své další smysly v deseti restauracích a barech. Pochutnáte si na grilovaných specialitách, středomořské i asijské kuchyni. 
V resortu naleznete knihovnu, herní místnost, tenisový a basketbalový kurt, potápěčskou školu, centrum vodních sportů, centrum mořské biologie, zdravotní centrum s evropskými lékaři, půjčovnu kol a 24 hodinovou službu prádelny.

 

Místní esKape Spa rozmazlí vaše smysly a tělo, jelikož nabízí páru, saunu, ale také hodiny jógy, manikúru a kadeřnictví.

 

Pro malé hosty je připravena zábava v dětském klubu Kandima, krásná prostorná herna a venkovní hřiště s vodními prvky, horolezeckou stěnou a trampolínou.UbytováníNabízí 274 studií a vil, které jsou moderně a pohodlně zařízené v současném stylu se všemi podstatnými doplňky, které vás v mnohém překvapí. Interiér oplývá hravými barvami inspirovanými mořem a pískem, které jsou doplněny o luxusní bílou barvu a tmavě hnědé dřevo.tandardní vybavení zahrnuje wifi, LED TV, mini bar, fén, trezor, kávovar a sprchu. 
Beach & Sky Studio (55 m2) se nachází v patře dvoupatrových vil rozprostírajících se podél hlavní pláže. Studio nabízí ložnici vedoucí na balkon (15 m2) s krásným posezením, houpačkou a výhledem na oceán a koupelnu se sprchou a toaletou. Max. počet ubytovaných jsou 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé a 2 děti.
Beach Villas with Swirlpool (97 m2) jsou situovány přímo na pláži a jsou vhodné pro rodiny nebo přátele (max. 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé se dvěma dětmi). Vnitřní prostor nabízí ložnici s posezením a vstupem na verandu směřující na pláž. Přilehlá koupelna disponuje sprchovým koutem, vanou a toaletou a vede do zahrady, kde naleznete posezení a swirl pool.Beach Pool Villa with Swirlpool (105 m2) nabízí oproti klasické plážové vile se swirl pool („beach villa with swirlpool“) navíc také vlastní bazén, ke kterému se dostanete z verandy. Max. počet ubytovaných jsou také 3 dospělé osoby nebo 2 dospělí a 2 děti.

Aqua Villas (73 m2) nabízí ložnici i koupelnu (vana, wc, sprcha) s výhledem na oceán. Na prostorné terase si můžete užít kryté posezení, lehátka, nerušený výhled na vodní hladinu a přístup do moře. Max. počet ubytovaných jsou 3 dospělé osoby nebo 2 dospělí a 2 děti.
Aqua Villa with Swirlpool (73 m2) se pyšní přímým přístupem do oceánu přes vlastní terasu, na které naleznete lehátka, posezení a swirl pool. Interiéry pak tvoří ložnice s posezením a koupelna s vanou a sprchovým koutem. V této vile se mohou ubytovat až 3 dospělí nebo 2 dospělí a 2 děti.
Ocean Pool Villas (95 m2) jsou částečně na pláži, částečně nad vodní hladinou. V těchto celkem 18 vilách se nabízí ubytování max. 3 dospělých osob nebo 2 dospělých a 2 dětí. Vnitřní prostor těchto kouzelných vil zahrnuje ložnici s nádherným výhledem a vstupem na terasu, kde se nachází posezení, lehátka a soukromý bazén. V koupelně naleznete vanu a sprchový kout.
Two Bedroom Family Sky Studio (110 m2) spojuje dvě klasická Sky Studia, tj. dvě samostatné ložnice s koupelnami se sprchou a toaletou. Studia se nachází v patře dvoupatrových vil podél hlavní pláže a disponují balkonem u každé ložnice. Ubytovat se zde mohou max. 4 dospělí nebo 2 dospělí a 2 děti.

Sunset Aqua Pool Suites (130 m2) představují jedinečné vily připravené pro páry na líbánkách. Díky své poloze na konci vilového výběžku nabízejí nerušený výhled na oceán. Disponují prostorným interiérem s ložnicí, odděleným obývacím prostorem a koupelnou. Na přilehlé terase naleznete vedle posezení a lehátek také vlastní bazén. Z terasy se můžete jít osvěžit do oceánu. I přestože jsou vily určeny zejména párům, maximální počet ubytovaných dospělých osob jsou tři, příp. dvě osoby plus dvě děti.StravaBalíček „Dine around all inclusive“ zahrnuje:
 
Snídaně a obědy v restauracích Flavour nebo Zest
Večeře v restauracích Flavour a Zest nebo večeře v à la carte restauracích Smoked, Sea Dragon či Azure (je doporučeno udělat si rezervaci, některé položky z menu jsou za příplatek)
Neomezenou konzumaci vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů (mezinárodní rozlévané destiláty, rozlévané víno, koktejly, moktejly, pivo, džusy a nealko nápoje) po dobu stolování a v barech Breeze (10:00 - 00:00), Forbidden (19:00 - 00:00) a Beach Club (10:00 - 18:00) (některé položky z menu jsou za příplatek)
Minibar s alkoholickými i nealkoholickými nápoji a občerstvením, doplňováno denně
Vodní sporty: bezplatné zapůjčení vybavení na šnorchlování, standardní kajaky a paddleboardy (hodina denně)
Při všech speciálních večerech a akcích jsou zahrnuty nápoje
10% sleva na vybrané vodní sporty, lázně a jiné zážitky resortuSport a zábavaBurn: posilovna. Je otevřena každý den od 7 do 19 hodin, disponuje moderním vybavením a jet pool. Zúčastnit se můžete skupinových lekcí nebo si zaposilovat s osobním trenérem. Aquaholics. Vyzkoušejte si motorizované i větrem poháněné vodní sporty, vyplujte za rybářskými zážitky či se potápějte díky Centru potápění a mořské biologie. Ani obdivovatelé podmořského života nepřijdou o skvělou podívanou - několikrát denně jezdí zdarma loď na šnorchlovací platformu, odkud je to jen kousek ke korálovému útesu. Navíc je pak v nabídce řada dalších šnorchlovacích výletů, exkurze za želvami, za delfíny, plavby při západu slunce a mnohé další.Cena zahrnuje* Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* Transfery v destinaci* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu* Služby česky hovořícího zástupce partnera v Malé* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.InformaceNa místě se platí povinná turistická taxa cca 10 USD/ pokoj/ noc.Hydroplány mohou létat pouze za denního světla (cca 08:00 - 15:00). Jestliže máte zájem o transfery hydroplánem, je nutné tomu přizpůsobit mezinárodní přílety a odlety. CK Čedok negarantuje možnost hydroplánu v případě příletu do Malé po 14. hodině a upozorňuje na možnost delšího čekání na letišti v případě odletu z Malé po 19. hodině.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.