Kuredu Island Resort & Spa

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Maledivy, Souostroví Maledivy
Název ubytování Kuredu Island Resort & Spa
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 56 620 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Plná penze - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, za příplatek All inclusive: snídaně, oběd a večeře v hlavní restauraci Bonthi. U all inclusive neomezená konzumace rozlévaných alkoholických (pivo, víno, Gin, Vodka, Rum, Whisky, Tequila, Brandy a vybrané koktejly) a nealkoholických rozlévaných nápojů (voda, Cola, Fanta, Sprite, Tonic, Soda, vybrané džusy, ledový čaj, káva).

Popis ubytování

VybaveníRestaurace, bary, bazén, dětský bazén, knihovna, lázně, masáže, obchůdky, přístup k internetu, diskotéka.Ubytovánív pokojích typu Garden Bungalow patří klimatizace, koupelna s WC, trezor, minibar, telefon, CD přehrávač, varná konvice, terasa. Za příplatek možnost ubytování v pokojích typu Beach villa, O Beach villa, Sangu sunset vila.Sport a zábava6 jamkové golfové hřiště, putt golf court, posilovna, fotbalové hřiště, aerobik, tenisový kurt, volejbal, badminton, stolní tenis, šipky, posilovna, vodní sporty na pláži (windsurfing, parasailing, vodní lyže a katamarán), potápění a další možnosti výletů.

Popis lokality ubytování

PolohaResort Kuredu s více než 300 pokoji se nachází v Lhaviyani Atollu na ostrůvku Kuredhdhoo. Kuredu patří mezi největší ostrůvky na Maledivách, má rozměry cca 1500 m x 400 m. Resort je vzdálen 150 km od mezinárodního letiště v Malé což představuje cca 40 minut hydroplánem. Resort pláž s bílým pískem, palmový háj a laguna s krásně tyrkysově modrou barvou moře.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.