Lily Beach Resort & Spa (First Minute 2024)

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Maledivy, Souostroví Maledivy
Název ubytování Lily Beach Resort & Spa (First Minute 2024)
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 108 730 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra all inclusive: Snídaně obědy a večeře formou bufetu, lehké občerstvení v průběhu dne, mezinárodní nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje, pivo, kvalitní víno v láhvích, champagne v místech a časech určených hotelem.

Popis ubytování

VybaveníRecepce, 3 restaurace s místní a mezinárodní kuchyní, 3 bary, bazén, dětský bazén, lázně, masáže, salon krásy, sauna, obchůdek, prádelna.UbytováníUbytování v Beach Villa s možností až dvou přistýlek disponují vlastní koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, SAT-TV, telefonem, minibarem, varnou konvicí, Wi-Fi a balkonem nebo terasou. Na vyžádání možnost ubytování v pokojích typu Beach Family Villa, Lagoon Villa, Deluxe Water Villa, Sunset Water Suite, New Beach Suite, New Beach Suite with Pool, Beach Residence.Sport a zábavaAnimační programy, posilovna, tenisový kurt, stolní tenis, plážový volejbal, šipky, potápění, rybaření, šnorchlování, windsurfing, kanoe, katamarán (zdarma), motorizované vodní sporty (za poplatek).

Popis lokality ubytování

PolohaLuxusní Resort Lilly Beach obklopuje tropická vegetace, korálový útes a pláž s bílým pískem. Lilly Beach leží na Jižním Ari Atolu cca 80 km od letiště v Malé, transfer do hotelu trvá cca 30 minut letu hydroplánem.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.