Riu Palace Maldives (First Minute 2024)

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Maledivy, Souostroví Maledivy
Název ubytování Riu Palace Maldives (First Minute 2024)
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 76 480 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inlcusive 24H zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení během dne, místní nealkoholické a alkoholické nápoje 24 hodin denně v místech a časech určených hotelem.

Popis ubytování

VybaveníHotel je propojený pěší lávkou se sesterským hotelem Riu Atoll, který leží na sousedním ostrově Maafushi a jehož služby a zařízení mají klienti také možnost využívat. Hotel byl otevřený v srpnu 2019 a nabízí 5 restaurací, 3 bary, bazén, Wi-Fi zdarma, SPA centrum, fitness, dětský klub.UbytováníJunior suite (bez možnosti přistýlky) disponují vlastní koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, SAT-TV, klimatizací, trezorem, Wi-Fi, mini barem, telefonem a balkonem. Na vyžádání možnost ubytování v pokojích s možností přistýlky typu Beach Junior Suite, Overwater Suite, Overwater Suite with Pool.Sport a zábavaPotápění, šnorchlování, vodní sporty, paddle surfing, kajaky, šlapací kola, animační programy, boutique.

Popis lokality ubytování

PolohaHotel RIU Palace se nachází na ostrově Kedhigandu. Hotel je situován na Dhaalu Atoll a najdete zde skvělé podmínky k potápění a k příjemně strávené dovolené. Transfer na hotel vnitrostátní let cca 60 minut, dále pak rychlolodí cca 15 minut.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.