Robinson Club Maldives (First Minute 2024)

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Maledivy, Souostroví Maledivy
Název ubytování Robinson Club Maldives (First Minute 2024)
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 82 850 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, alkoholické a nealkoholické nápoje, pivo, rozlévané víno, koktejly v místech a časech určených hotelem.

Popis ubytování

VybaveníResort disponuje venkovním bazénem, 3 restauracemi s místní a mezinárodní kuchyní, 3 bary, spa, kosmetickým salónem a fitness.UbytováníGarden Villa disponuje vlastní koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, trezorem, SAT-TV, minibarem, setem na přípravu kávy a čaje a terasou. Na vyžádání možnost ubytování v pokojích typu Beach Villa, Beach Bungalow, Lagoon Villa, Pool Water Villa.Sport a zábavaObčasné animační programy, posilovna, biliár, stolní hry, vodní sporty, šnorchlování, plachtění, windsurfing, surfing, potápění, výlety.

Popis lokality ubytování

PolohaResort se nachází na Gaafu Alifu Atol na ostrově Funamadua o velikosti 600x200. Má výborné podmínky pro šnorchlování díky nádherné laguně a jsou zde také perfektní podmínky pro potápění se zajímavými lokalitami v blízkém okolí. Transfer na hotel vnitrostátní let cca 50 minut, dále pak rychlolodí cca 35 minut. Ubytování je možné pouze pro osoby od 18 let.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.